覺唔覺而家靚媽愈黎愈多,點解可以咁西利

sstepphanie
|
琴日等小朋友放學識左個媽咪,以為佢好young,傾開先知佢仲大過我!個樣完全唔似
我大嫂都係咁,好西利,明明大家日日都係咁多野做,點解可以睇落仲係未結婚咁young??
ktang0
|
sstepphanie 發表於 19-2-19 11:58
琴日等小朋友放學識左個媽咪,以為佢好young,傾開先知佢仲大過我!個樣完全唔似
我大嫂都係咁,好西利,明明大 ...

有冇做皮膚保養, 分別可以好大
ChingyanPang
|

勤力保養,注重養生。

富貴榮華
|
我都識得有D朋友好童顏,老實講有錢咪得哈哈
同埋c6識唔識做
wcpcelia    發表於 19-2-20 12:18
yurijm
|
今時今日做得媽媽既女士都有計過數
生小朋友都要錢
可能人地將保養開支當係必要開支呢

加上好多人請兩個工人幫手
自己都唔洗點落手落腳做家務
自然保養得好

Winnie_1210
|

女人嘅靚從來都唔係垂手可得⋯⋯注重飲食、皮膚保養、運動缺一不可。。。
hk2000ema    發表於 19-2-19 15:16
hk2000ema    發表於 19-2-19 15:16
evacatcat
|
Winnie_1210 發表於 19-2-19 12:07
女人嘅靚從來都唔係垂手可得⋯⋯注重飲食、皮膚保養、運動缺一不可。。。
...

仲要洗好多錢
ccllmama
|
其實心境,情緒都好有影響力
bettywong80
|
睡多d,無壓力,不用做會衰退得慢d
我完全無做facial 都keep 到

JoanaL
|

人地有時間做保養, 運動, 飲食。 都係睇屋企環境許唔許可,d細路大d先有多少少時間理自己
taylortse
|
運動,飲食,心境開朗,最緊要係有錢
liuliu
|
天生麗質
Dragonmama2012
|
除左美顏,運動,仲有心態

要訓練自己對住豬隊友都處之泰然,否則老多十年

Nbs
|
我識人要返工生左3 件都仲係好童顏,出街比人以為佢18 22. 佢老公都好童顏,夏天著條短褲成個高中生甘。佢地生完一個時出街比人話未成年生b (其實佢地30幾的了)

我自己覺得第一係唔好肥, 肥即刻變師奶。
wcpcelia    發表於 19-2-20 12:18
Jane1983
|
肯使錢,或者肯花好多心思,都可以做到效果。

識個同學仔媽咪,已經50, 但皮膚超級緊緻。傾落佢使好多錢做機。但佢就唔鍾意經常染頭髮,成日見到好多白頭髮,就影響效果。
靚apple
|
靚要付出
fanyi02211990
|
富貴榮華 發表於 19-2-19 12:02
我都識得有D朋友好童顏,老實講有錢咪得哈哈
同埋c6識唔識做
真,我有朋友老公對佢好捨得洗錢,請工人不特止,佢次次去cosmax都幫佢埋單,緊係keep得好好,平時護膚品又靚,我呢D只可以用私己錢慳慳埋埋去,自己埋單返去仲比老公哦
fanyi02211990
|
Jane1983 發表於 19-2-19 12:25
肯使錢,或者肯花好多心思,都可以做到效果。

識個同學仔媽咪,已經50, 但皮膚超級緊緻。傾落佢使好多錢 ...
係呀,頭髮白真係呃唔到人,染啡/黑會後生D
mercurycc
|
世上沒有醜嘅女人只有懶女人,有時係街見d女人真係好污were.,
皮膚暗啞,望落都老幾年。
Jane1983
|
回覆 fanyi02211990 的帖子

皮膚和頭髮,兩者都好緊要。
不過見佢洗咁多錢做機,即使有錢,亦唔係人人捨得咁洗。