恭喜黎珈而

櫺囹桼
|
卓珈2017年喺創業版上市,尋日已經轉主板掛牌...一個人要照顧家庭,照顧細佬,打理公司...咁快就取得突破...值得一贊!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
BBJOJO    發表於 19-2-19 22:00
karen125
|
|

jessicakam09
|

tang0809
|

heherikku
|
問心講佢真係好叻
唔係細佬出事佢都唔需要去學點打理盤生意
佢真係好為得佢屋企
appleyuen
|

櫺囹桼
|
heherikku 發表於 19-2-19 13:44
問心講佢真係好叻
佢真係好為得佢屋企

佢細佬07年車禍(佢09年結婚)...呢十二年應該都好辛苦...中間仲生左3個B(一孖女,一女)...希望佢苦盡甘來
Fion710
|
heherikku 發表於 19-2-19 13:44
問心講佢真係好叻
佢真係好為得佢屋企

佢真係好叻女,當然佢老公有無限金$支持最重要!
Lulu0820
|
又靚又叻,好佩服佢!
angiehouse
|
櫺囹桼 發表於 19-2-19 13:16
卓珈2017年喺創業版上市,尋日已經轉主板掛牌...一個人要照顧家庭,照顧細佬,打理公司...咁快就取得突破...值 ...

佢守得雲開,而家有家庭事業,細佬又好轉,辛苦甘多年,鄧佢開心
Poyau
|

alicecmc2003
|
咁佢老公都幫唔少既。。。。
amyamy123
|
昨晚睇咗佢接受訪問,見到佢眼濕濕咁答d記者,比佢感動咗
heherikku
|
Fion710 發表於 19-2-19 14:01

係呀
佢老公都要好有心先得
唔係有錢就預左幫你架嘛
所以佢好好彩 好有運
PINK2007
|
櫺囹桼 發表於 19-2-19 13:16
卓珈2017年喺創業版上市,尋日已經轉主板掛牌...一個人要照顧家庭,照顧細佬,打理公司...咁快就取得突破...值 ...

總之一句,靚女都系贏在起跑線!
cindy618
|
腳踝好幼
cindy618
|
Fion710 發表於 19-2-19 14:01

都佩服有堅持嘅精神
tsung
|

Chubbpiggy
|