懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 ds0130 的帖子

政府唔會幫你驗啲染色體病,佢只係做Oscar,睇吓你個bb係咪唐氏高危,而且準確度得七八成,而且有好多假陽性例子。好多媽咪做T21同nifty驗到bb有其他病,呢啲係政府唔會做嘅嘢!有啲錢真係慳唔到㗎!

男爵府

Chickchick1230 發表於 19-2-19 14:56
我唔係做nifty, 但剛剛婦健做左T21 pro加fragile x加埋$7500,有報告可以upload去一個網(t21 fb有講)拎返$ ...

你好啊,我都考慮緊婦健做t21+FXS,請問你有冇指定醫生?抑或是婦健隨機派醫生?thanks

大宅

ds0130 發表於 19-2-19 18:59
回覆 BelovedJamie 的帖子

上星期問過卓越2800全包,今日電話打吾通

你問清楚係味個個醫生都包埋接電話個乜名呀,我試過問就全包,去到話某間先包,硬食診金,同佢理論佢問我邊個接電話,我話我點知,我問返佢甘邊位負責接電話呀!佢話太多人接唔知,火都尼。

複式洋房

射手貓 發表於 19-2-25 21:34
你問清楚係味個個醫生都包埋接電話個乜名呀,我試過問就全包,去到話某間先包,硬食診金,同佢理論佢問我 ...

嘩咁陰濕(emoji)‍♂️
呢排加價太多,我做左政府免費唐氏test先,
做完睇下nifty or T21有冇做推廣,減返小小/有小小優惠再做返,吾返就到20週做大結構到時先睇下系B仔定B女

大宅

今天做了NiftyPro $5600, 另加診金。

首頁

尾頁

跳至