自由講場

跳至

首頁
12345...9

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

coo1068 發表於 19-2-19 15:18
努力加油, 我係呢半年都減左10磅

男爵府

有心去減,半年10磅冇咩難度

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

crystal媽咪 發表於 19-2-19 15:32
點減㗎!?
分享下,我都要減。不過減5磅我都好滿意,除咗做運動跑步之外
...
我朋友介紹我飲馬來西亞出啲沖劑, 我年紀吾細, 代謝又慢, 咪試下囉

BBJOJO    發表於 19-2-19 22:50

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

coo1068 發表於 19-2-19 15:18
努力加油, 我係呢半年都減左10磅

BBJOJO    發表於 19-2-19 22:50
coo1068    發表於 19-2-19 15:48

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

Chuengmm 發表於 19-2-19 15:14
早排fb ig係咁玩10yearchallenge,之後我同c6就搵返10年前嘅相出黎,點知睇睇下佢突然好不經意咁講左一句 " ...
為左個手袋,冇理由唔得既~add oil
我2個月都10磅啦,easy job~

BBJOJO    發表於 19-2-19 22:51
tsung    發表於 19-2-19 17:54

珍珠宮

我一定會減呢十磅!再揀個貴袋!

水晶宮

tester5 發表於 19-2-19 15:40
為左個手袋,冇理由唔得既~add oil
我2個月都10磅啦,easy job~

真心問, 如何減? 我就係減唔到

伯爵府

半年10磅應該唔難,加油

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

coo1068 發表於 19-2-19 15:38
我朋友介紹我飲馬來西亞出啲沖劑, 我年紀吾細, 代謝又慢, 咪試下囉
...

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

tsung 發表於 19-2-19 15:39

8成都減到十磅
好羨慕

tsung    發表於 19-2-19 17:55
不要從別人的嘴裡去認識我

禁止訪問

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

crystal媽咪 發表於 19-2-19 15:41
沖劑?!
我喺香港都買咗一啲,不過早排病得好犀利停左。你keep住飲呀,稍後我有需 ...

好呀你買左咩牌字

公爵府

2018復活節勳章

加油,減完肥有手袋收,雙重收獲諗得過

寶石宮

coo1068 發表於 19-2-19 15:42
好呀你買左咩牌字

coo1068    發表於 19-2-19 15:48

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

樓主, 你老公都算幾好, SET 得好寬鬆!
半年10磅, 有心一定做到。加油~
Childhood is journey, not a race.

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

sf013hk 發表於 19-2-19 15:22
日日放左工就去名店手袋舖巡一輪,一來當運動,二來物色心水獵物,180 日後就就可以不知不覺無痛下減十磅了 ...

Good idea

禁止訪問

男爵府

回覆樓主:

咁減二十磅係咪有兩個袋

首頁
12345...9

尾頁

跳至