潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

甚少係街到見有女仔著, 大多數波鞋/mcq/平底....我6年前買左兩對, 岩岩令出黎發現好硬, 行落樓下都難頂, 可能近幾年都係著波鞋, 返唔到轉頭...

男爵府

我今年年頭先買咗兩對.

大宅

m8899 發表於 19-2-19 17:50
我今年年頭先買咗兩對.

平嗎
點著先唔痛?

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

對鞋勁重、拖鐵咁,試試已放棄了

大宅

上網睇要日日著2,3 個鐘,慢慢著軟同fit 腳,我果對甘多年冇著應該要再做一次

大宅

重點問而加仲興唔興?

伯爵府

幾個月前買咗對厚底
超型

wcpcelia    發表於 19-2-20 10:36

男爵府

回覆 littlefire 的帖子

我特價買, 買了一對14孔及一對8孔, 二千元兩對, 要著先會軟的, 第一次著之前, 我初時會係屋企著佢幾個鐘先, 著多幾次就會好好多.

男爵府

大把人著

wcpcelia    發表於 19-2-20 10:36

大宅

m8899 發表於 19-2-19 20:40

我特價買, 買了一對14孔及一對8孔, 二千元兩對, 要著先會軟的, 第一次著之前, 我 ...

幫鞋帶果個位刮小腿,一路行一路刮同磨,仲會壓著小腿正面

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

好耐之前買過,可惜太重,著咗幾次就冇再著了

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

littlefire 發表於 19-2-19 18:59
上網睇要日日著2,3 個鐘,慢慢著軟同fit 腳,我果對甘多年冇著應該要再做一次
...

thx,我都想知點先軟到

我有對,落雨著,但真係好硬

大宅

sasa0208 發表於 19-2-20 11:14
thx,我都想知點先軟到

我有對,落雨著,但真係好硬

有冇刮損腳?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

littlefire 發表於 19-2-20 11:15
有冇刮損腳?

大宅

有冇人見過仲有哩款賣?

子爵府

littlefire 發表於 19-2-19 16:13
甚少係街到見有女仔著, 大多數波鞋/mcq/平底....我6年前買左兩對, 岩岩令出黎發現好硬, 行落樓下都難頂, 可 ...

我買左對漆皮款,應該係膠做,所以輕好多。但起初著都有刮腳,幾次就慣...但真心好襯

wcpcelia    發表於 19-2-21 11:03

大宅

回覆樓主:

我有2對,1對棗紅8孔,1對黑色10孔
You can't change who people are, you love them.
Live Bold. Push yourself. Don't Settle. Just live well. Just Live.
You only get one life, It's actually your duty to live it as fully as possible.

男爵府

牛年勳章

會啊!落雨天會著!
冇刮損腳,因為無論6孔磨砂黑 / 8孔 磨砂黑都會著長襪
8孔喜歡襯長褲 ,6孔喜歡襯連身短裙

首頁

尾頁

跳至