自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

比廿蚊可能你個心舒服啲
但就將之前好心白白浪費 光環掉落地 唔值得囉
現在睇清楚班朋友 調整自己心態仲好

大宅

結婚真係好睇到d人係人係鬼。我都試過吾止一次 做完人姊妹伴娘 最後做吾吾朋友。 講真 開門利是個d都事少。吾好當自己出左糧 想洗死人啦 吾該

子爵府

crystal媽咪 發表於 19-2-19 19:27
辦結婚,可以睇清好多野
我已睇化左

係。我結婚之日就係我跟伴娘(老友20年)決裂之日。之後老死不相往來

侯爵府

macdullbaby 發表於 19-2-22 21:34
係。我結婚之日就係我跟伴娘(老友20年)決裂之日。之後老死不相往來

發生咩事

子爵府

flori 發表於 19-2-22 21:47
發生咩事

一匹布咁長,唔想再提。只可以講佢由結婚前一個月失蹤,令我擔心餐懵,結婚當天完全無幫我,成日都行咗去班兄弟那邊「打擸」......

珍珠宮

nathylazy 發表於 19-2-22 21:15
嘩!哩個新娘好賤格,點可以裙$利事都唔俾,點解你阿妹唔問佢攞返裙錢呀
...
裙$尚在追討中,當初無諗過佢咁衰,知道佢忙結婚已經等婚禮過左先黎追,睇個勢對方咁無賴,多數追吳到

侯爵府

認識瑞士牛牛第三回 DHA勳章 陪月勳章

franwu 發表於 19-2-19 19:56
要求好低,諗下玩咩games,同清楚下果日流程。。。我games已經諗得7788

玩咩game姊妹都唔諗?咁好朋友極有限!
我結婚時班姊妹諗遊戲game自己約出嚟傾唔比我知,驚我通水比老公

大宅

Angel_Rose 發表於 19-2-22 22:13
裙$尚在追討中,當初無諗過佢咁衰,知道佢忙結婚已經等婚禮過左先黎追,睇個勢對方咁無賴,多數追吳到
...

如果佢要咁無賴唔俾番錢都冇辦法,但起碼都有追過。山水有相逢,有日見面睇吓邊個抬唔起頭。

珍珠宮

nathylazy 發表於 19-2-23 20:51
如果佢要咁無賴唔俾番錢都冇辦法,但起碼都有追過。山水有相逢,有日見面睇吓邊個抬唔起頭。
...
我都係第一次見人咁無賴,仲要玩杯葛咁款,我都希望佢成功追返舊$

我自己做姐妹試過要自己出裙$,當時新娘講明有經濟困難所以先吳想包埋裙比大家,依啲事先講明我覺得無問題,但妹果個講明包,後尾反口,非常衰囉,有問題的人永遠覺得自己無問題

大宅

樓主都未到big day甘快就話姐妹無誠意,仲要拎過最差既case黎比,感覺樓主小家 其實做姐妹好辛苦呀就算唔使人地拎假,假期擺酒人地都可以係家好好休息,唔使去妹仔呀

首頁

尾頁

跳至