0-6個月

跳至

首頁

尾頁

洋房

我準備買Spectra9+泵奶機,想另外買pegion / nuk 儲奶樽直接泵落去~知唔知啱唔啱配呢?如果唔啱,邊隻牌子可以?謝謝

男爵府

Sungsung少爺 發表於 19-2-19 21:58
我準備買Spectra9+泵奶機,想另外買pegion / nuk 儲奶樽直接泵落去~知唔知啱唔啱配呢?如果唔啱,邊隻牌子 ...

唔岩樽口係可以另外買個轉換加係樽口咁泵奶的

男爵府

我準備買Spectra9+泵奶機,想另外買pegion / nuk 儲奶樽直接泵落去~知唔知啱唔啱配呢?如果唔啱,邊隻牌子 ...

我用緊spectra既喇叭配件,佢配唔到pigeon同nuk嫁,我都係用番spectra既儲奶樽炸
我用緊優合機,spectra配件,如果優合既喇叭可以直接配pigeon闊口奶樽

洋房

我都係用緊spectra9+, 我另外買左個轉樽口既佩件,可以套落部機到,所以我而家都係泵落窄口奶樽,儲奶樽我都係用pegion

男爵府

我用緊,可以配avent既樽,不過樽口位有小小鬆

洋房

Dream12 發表於 19-2-20 06:03
我都係用緊spectra9+, 我另外買左個轉樽口既佩件,可以套落部機到,所以我而家都係泵落窄口奶樽,儲奶樽我 ...

謝謝~請問邊度有得買轉樽口佩件?

洋房

Dream12 發表於 19-2-20 06:03
我都係用緊spectra9+, 我另外買左個轉樽口既佩件,可以套落部機到,所以我而家都係泵落窄口奶樽,儲奶樽我 ...

是這個嗎?for pegion 儲奶樽

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

你可以用spectra 9+ 機配 maymom喇叭
佢本身跟一支管,fit到spectra 9+ 條喉
maymom喇叭可以直接套入peigon/chu chu果d瘦樽
同埋平過spectra原裝喇叭

洋房

伊芙蓮 發表於 19-2-20 16:38
你可以用spectra 9+ 機配 maymom喇叭
佢本身跟一支管,fit到spectra 9+ 條喉
maymom喇叭可以直接套入peig ...

知唔知如果想spectra 9+配medala喇叭~係配medala什麼形號配件?可以直入什麼brand 的儲奶樽/奶樽?

洋房

Sungsung少爺 發表於 19-2-21 18:21
知唔知如果想spectra 9+配medala喇叭~係配medala什麼形號配件?可以直入什麼brand 的儲奶樽/奶樽?
...

可直入avent奶樽

首頁

尾頁

跳至