寧夏紅

Meow_meow_meow
|
想問有冇JM有飲開?有朋友勁推話飲咗可以改善經痛同冇咁多血塊又冇咁易病我有啲心動,但佢成份裏面有精油精油可以內服既咩
good_pig
|
試過一包..我覺得好古怪..
米豬蓮
|
因人而異,我就飲唔落果陣味,身邊有朋友飲得幾好效果
monkeydiary
|
Meow_meow_meow 發表於 19-2-19 23:10
想問有冇JM有飲開?有朋友勁推話飲咗可以改善經痛同冇咁多血塊又冇咁易病我有啲心動,但佢成份裏面有精油:- ...

試過一包,我覺得好濃,完全唔好飲
cbeyond
|
Meow_meow_meow 發表於 19-2-19 23:10
想問有冇JM有飲開?有朋友勁推話飲咗可以改善經痛同冇咁多血塊又冇咁易病我有啲心動,但佢成份裏面有精油:- ...

超難飲。
傳銷好多產品用法好危險, 報紙踢爆過, 諗清楚。
crystal媽咪
|
cbeyond 發表於 19-2-20 08:26
超難飲。
傳銷好多產品用法好危險, 報紙踢爆過, 諗清楚。

yes
唔小心去咗一次整護膚品,但係原來係sell精油同寧夏紅。講到好神化
spikenard
|
萬零買的4物湯可以解經痛
wcpcelia    發表於 19-2-20 12:16
cbeyond
|
crystal媽咪 發表於 19-2-20 08:35
yes
唔小心去咗一次整護膚品,但係原來係sell精油同寧夏紅。講到好神化

朋友中過招, 老友介紹, 買左成箱。
最後去晒堆填區
0q.cathy
|
我飲過幾個月,但吾係日日飲,飲完都無咩特別,開頭飲會覺得個味好怪,飲下飲下都習慣,之後都買過100%杞子汁,原來仲難飲。至於健康,我覺得似食維他命c, 有病食維c都會快好d, 我本身無m痛,所以都吾知係咪有改善,但因價錢貴,我現改左飲鐵水。
orangetea
|
0q.cathy 發表於 19-2-20 08:57
我飲過幾個月,但吾係日日飲,飲完都無咩特別,開頭飲會覺得個味好怪,飲下飲下都習慣,之後都買過100%杞子 ...

請問鐵水有咩好處?
bluetulip
|

有人送左幾包比我試, 我唔知咩黎,睇下成份,唔敢飲。但我見過佢比個女飲,佢女讀小三
0q.cathy
|
orangetea 發表於 19-2-20 09:00
請問鐵水有咩好處?

我本身成日見暈,鐵可以增加紅血球定咩,類似補血咁,不過用西方方法,其實食物中都可以吸收,不過我少食肉同菜,鍾意食包,即食食物等無咩營養,缺鐵先飲鐵水補血。
peony_so_hk
|
試過
飲足3個月
但唔覺得有乜嘢好咗
所以停咗冇再飲
又唔係平又冇乜見效
冇朋友講嘅功效……例如…精神咗,面色好咗小咗感冒等
|
0q.cathy 發表於 19-2-20 10:44
我本身成日見暈,鐵可以增加紅血球定咩,類似補血咁,不過用西方方法,其實食物中都可以吸收,不過我少食 ...

我都有缺鐵性貧血
|
peony_so_hk 發表於 19-2-20 14:06
試過
飲足3個月
但唔覺得有乜嘢好咗

嗯~我就係見過又唔係平啲成份又好似怪怪咁所以仲考慮中
小小郭c奶
|
bluetulip 發表於 19-2-20 09:07
有人送左幾包比我試, 我唔知咩黎,睇下成份,唔敢飲。但我見過佢比個女飲,佢女讀小三
...

我識過一個鐵粉,話每日都飲,包括佢2個女,細果個得3歲
|
spikenard 發表於 19-2-20 08:38
萬零買的4物湯可以解經痛

念妍方嗰隻?
chitosefung
|
有人fb po 話自己個囡同仔日日飲。
個囡4 歲,個仔2歲
cbeyond
|
chitosefung 發表於 19-2-20 15:09
有人fb po 話自己個囡同仔日日飲。
個囡4 歲,個仔2歲

個d傻嫁, 唔好認真
chitosefung
|
cbeyond 發表於 19-2-20 15:11
個d傻嫁, 唔好認真

絕對同意