自由講場

跳至

首頁

尾頁

用戶要求終止服務

AllAboutLove 發表於 19-2-20 21:48
咁恐怖 我見過YL粉絲俾佢個女飲 得幾歲

真係咁多人比細路飲

用戶要求終止服務

cbeyond 發表於 19-2-20 21:55

我只信事實, 若果真係好似傳銷講到咁好, 強身健體, 咁有效 ...

我剩係知道人終需一死如果用完真係唔死應該比人捉咗去研究

珊瑚宮

Meow_meow_meow 發表於 19-2-20 22:15
我剩係知道人終需一死如果用完真係唔死應該比人捉咗去研究

啱, 不過現今世代, 6x歲好後生啫, 仲要講到佢地產品咁work, 有病醫病, 無病就強身健體。
但佢地公司主腦就中風bye bye, 點叫人信佢地產品好有效果呀

用戶要求終止服務

cbeyond 發表於 19-2-20 22:23
啱, 不過現今世代, 6x歲好後生啫, 仲要講到佢地產品咁work, 有病醫病, 無病就強身健體。
但佢地公司主腦就 ...

咁就真係⋯⋯自打嘴巴

子爵府

畀面勳章

有飲過,冇用

侯爵府

回覆樓主:

飲完有病唔洗食藥都好返

珊瑚宮

vean 發表於 19-2-21 01:18
飲完有病唔洗食藥都好返

睇吓係咩病啫, 普通感冒就算唔食藥,幾日都會好

公爵府

2024年龍年勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

Meow_meow_meow 發表於 19-2-20 15:04
我都有缺鐵性貧血

咁都可以考慮鐵水,鐵丸會便秘但鐵水劑量細,吾會。KOL介紹一日空肚兩包,因我check左係6.x, 正常係9以上,所以我每日飲一包就夠,我怕太多對個肝腎吾好。

子爵府

bluetulip 發表於 19-2-20 09:07
有人送左幾包比我試, 我唔知咩黎,睇下成份,唔敢飲。但我見過佢比個女飲,佢女讀小三
...

ig見應釆兒個仔拎住飲

伯爵府

第一次聽,未飲過

公爵府

好媽媽勳章

cbeyond 發表於 19-2-20 16:53
橙/柚子/檸檬同橘子精油對女性好?
不如你食多2個生果好過。
我朋友買左成箱, +跟埋佢地用精油方法, 終於仔 ...

的確有人教既配方比例太濃,唔適合小朋友用

珊瑚宮

米豬蓮 發表於 19-2-22 09:20
的確有人教既配方比例太濃,唔適合小朋友用

係有危險性。
傳銷叫用小朋友身上的精油, 有幾多家長真係了解過成分是什麼, 明星都係人, 都可以係豬一名, 唔好覺得明星就特別叻。
Eucalyptus globulus呢隻精油, 無一位芳療師會叫小朋友用, 原因係危險。
但傳銷就相反, 複方精油就已經含有, 搵錢果然係至上

複式洋房

cbeyond 發表於 19-2-22 09:32
係有危險性。
傳銷叫用小朋友身上的精油, 有幾多家長真係了解過成分是什麼, 明星都係人, 都可以係豬一名, ...

Search到新聞睇 好危險咁 其實唔少明星都玩傳銷 傳銷識得人多係可以搵好多 大家千其唔好見明星用就覺得係安全
https://hk.news.appledaily.com/local/realtime/article/20170223/56340457

公爵府

好媽媽勳章

cbeyond 發表於 19-2-22 09:32
係有危險性。
傳銷叫用小朋友身上的精油, 有幾多家長真係了解過成分是什麼, 明星都係人, 都可以係豬一名, ...

所以真係要去了解清楚每一樣野嘅特性,唔係人哋講到天上有地下無就麻木去跟從

珊瑚宮

米豬蓮 發表於 19-2-22 18:11
所以真係要去了解清楚每一樣野嘅特性,唔係人哋講到天上有地下無就麻木去跟從
...

YL對家一樣, 產品剛係台灣被扣查, 因超標819倍, 可致癌。
傳銷的產品, 尤其食落肚, 真係要小心

https://tw.appledaily.com/new/realtime/20190222/1521911/?utm_source=line&utm_medium=messenger&utm_campaign=twad_article_share&utm_content=share_link

首頁

尾頁

跳至