終於紋咗眼線!(更新在#60!阿媽同男友都整左眉)

celiagrace
|
回覆 applechan1003 的帖子

我自己覺得整緊個陣驚多過痛, 因為驚佢篤到眼珠
整完過左麻藥係會有D痛, 但可接受,
整完真係成個人精神哂, 但叫我再整可能而家就唔夠膽喇
waiha48
|
lowbppl 發表於 19-2-20 01:59
唔記得咗貼相
靚女老闆娘見我啲角蛋白亂晒,仲話下次半價

可否pm資料我,thx
mypig
|
我怕痛呀,但勁想便
fatbo18
|
請問可以pm 店名&$$嗎?Thanks!
wbowbo
|
請問有冇顏色揀的?
yanyan9012
|
我都係 iBrow Beauty Bar 整咗!個日眉同眼線一次過 :D之前仲驚整眼線會痛,整嘅時候係痕多過痛 。第二日有d腫之後就好返

lowbppl
|
wbowbo 發表於 19-2-22 16:16
請問有冇顏色揀的?

眼線顏色?呢個真係唔清楚啊
bobobob
|
lowbppl 發表於 19-2-20 01:56
想做左好耐
十五十六!
一直都唔知邊間好,咁啱聽跳舞同學介紹左去一間

好自然,請問幾錢?pm 我可以嗎?thank you
lowbppl
|
bobobob 發表於 19-2-22 19:02
好自然,請問幾錢?pm 我可以嗎?thank you

check pm ah :)
wbowbo
|
lowbppl 發表於 19-2-22 18:04
眼線顏色?呢個真係唔清楚啊
我晝眼線有時會用啡色, 所以問下有冇顏色揀。
yanyan9012
|
回覆 wbowbo 的帖子

我整嘅係隱形眼線所以係得黑色,之前問過其他鋪有d有啡色可以揀
yanyan9012
|
回覆 celiagrace 的帖子

想問係咪一定需要去補色架?
wbowbo
|
yanyan9012 發表於 19-2-22 22:31
回覆 wbowbo 的帖子

我整嘅係隱形眼線所以係得黑色,之前問過其他鋪有d有啡色可以揀 ...
Thx
carmen.ice
|
可樂媽媽 發表於 19-2-20 17:58
請問邊間呀?可否pm我 & $
請問地址喺邊 鋪名稱 價錢 電話 pm我 謝謝
lowbppl
|
yanyan9012 發表於 19-2-22 22:38
回覆 celiagrace 的帖子

想問係咪一定需要去補色架?

我都有問呢個,佢話補一補可以再keep得耐啲
lowbppl
|
carmen.ice 發表於 19-2-23 00:45
請問地址喺邊 鋪名稱 價錢 電話 pm我 謝謝

check inbox
celiagrace
|
回覆 yanyan9012 的帖子

Yes補多次上色啲同come好多
keepitup
|
lowbppl 發表於 19-2-20 01:56
想做左好耐
十五十六!
一直都唔知邊間好,咁啱聽跳舞同學介紹左去一間

可以pn資料嗎
abe123
|
Can u pm me pls?!!
SColour
|
可否pm 資料