自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

本身冇害,但如果走左出來百子千孫成間屋有就晤講得笑了

子爵府

殼牛會吸引曱甴,之前屋企試過賣左有殻牛既米,結果搞到成個廚房曱甴,要揾人滅蟲

侯爵府

回覆樓主:

1蚊先叫良心

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

dleelm 發表於 19-2-19 19:43
最重要是有註明,各取所需,應該唔會食壞人,好過浪費去堆田。

Agree, 家家有求,可能有人唔想浪費會買,可能有人想慳幾蚊會買,只要佢寫明我唔覺得有問題,正等於有時時裝鋪會有特價衫寫明"有漬/爛拉鏈",我覺得都係一樣,好過店東諗都唔諗就拎去扔

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

唔會買

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

送都唔要

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

catvv 發表於 19-2-20 09:06
有市民聲稱日前在粉嶺百佳超市購物,眼見意粉大減價4至8元一包,但細看之下,發現包裝內竟有一點點小昆蟲爬 ...

日本城無穀牛都係賣緊8蚊咋
放下自在

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

coolcats 發表於 19-2-20 22:42
$8
好心$1 ,$2 給有需要人士購買啦

係囉
放下自在

侯爵府

kelvin1206 發表於 19-2-20 09:23
用百德阿E同360果D比較唔係好公道, 但梗係唔會買

360買盒裝阿E都喺$8 only

大宅

BGCOME08 發表於 19-2-20 09:23
我唔會。不過D人唔係話有谷牛都可以食用嗎?呢度有人講過洗走D谷牛就得。

如果係,又有人肯買,好過浪費咗 ...

如果食用冇問題,佢可以送去charity ,仲拿去賣我覺得有點兒那個

大宅

喊包媽媽 發表於 19-2-20 22:44
本身冇害,但如果走左出來百子千孫成間屋有就晤講得笑了

你形容得好有真實感

男爵府

唔會買,價真棧都是6蚊一包

珍珠宮

回覆樓主:

賣0.1就先有良心!

8元可能有工人姐姐買,佢唔識中文以為特價

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

ec1338 發表於 19-2-20 15:27
回覆 991129 的帖子

其實捐都會比人鬧,做咩仲要攞出黎賣?

咁老實, 如果佢捐出嚟比人, 我反而覺得可以接受; 依家賣比人喎...

大宅

回覆 991129 的帖子

講真如果有人送D咁既野比我,我心裏實鬧佢祖宗十八代

正所謂己所不欲,勿施於人

首頁

尾頁

跳至