暑假去日本東京平機票

peace
|
請問各位, 想訂7月中飛去東京, 通常可時有平機票優惠? 是否已錯過了?
pbpk03845784
|
peace 發表於 19-2-20 09:30
請問各位, 想訂7月中飛去東京, 通常可時有平機票優惠? 是否已錯過了?

何謂平?

七月中...妳諗住咩budget?
peace
|
回覆 pbpk03845784 的帖子

under $3000/head

lenacheung
|
peace 發表於 19-2-20 09:56

Jetstar 3千頭左右
pbpk03845784
|
peace 發表於 19-2-20 09:56

Below 3K 咁就一定廉航了
sorere
|
pbpk03845784 發表於 19-2-20 12:23
Below 3K 咁就一定廉航了
12,July 星期五前, 或 8月27、28 ... 暑假尾, 傳統航空都有可能 3K 樓下.
13號打後的 "正暑假" 就冇乜可能了.
peace
|

廉航幾時會做優惠呢?

youhello507
|
7月頭賣唔去有機會
pinkcat922
|

上年4月買過快運20/7-24/7兩大一小$6700

peace
|
回覆 pinkcat922 的帖子

THANK YOU
希望今年都有啦

pinkcat922
|
peace 發表於 19-2-20 16:08
回覆 pinkcat922 的帖子

THANK YOU

應該有
我早排都買咗快運去首爾2大1小$5500
wcpcelia    發表於 19-2-21 11:16
daisy17772
|
今年有機會唔同呀!
住家女人
|
我上年12月買,7月中,暑假第一日出發,2大2小,$55XX
peckykoo
|
住家女人 發表於 19-2-26 00:55
我上年12月買,7月中,暑假第一日出發,2大2小,$55XX

即是7月15日?
住家女人
|
回覆 peckykoo 的帖子

7月18凌晨機
mt2101
|
peace 發表於 19-2-20 09:30

上兩月快運買零回程個次優惠,6月27日至7月2日,$1400有找,未計行李東京來回。
周不時上去格下價先,一見做優惠就出手。
chocolateice
|
住家女人 發表於 19-2-26 00:55

請問邊一間航空公司?
住家女人
|
回覆 chocolateice 的帖子

JETSXXR
chocolateice
|
住家女人 發表於 19-3-2 23:53
回覆 chocolateice 的帖子

JETSXXR

謝謝回覆(emoji)