政府門診預約十世

yaubb2014
|

昨天打足全日不成功……今天十点打去又係full....想幫老人家用医療福利都甘难…… 都不夠資源,仲要叫大陸人來医病……冇病下話!!!x#%#

註:佢話full,我会打多十几分鐘……都係full先放棄……自己要返工,冇甘多時間打,老人家想轉介專科跟進……
V_VPONG
|
係好難,如果急就睇私家,祝家人早日康復
天佑我們
|
真係打到燥

而家過左新年無論係會難約D

12點再打下
Cake_Cala
|
真係好難book
wcpcelia    發表於 19-2-21 14:46
tequiero_ic
|
staff clinic打爆個電話都要約幾日後la,更何況門診
polpolchan
|
你要整點不停試打架, 唔好聽到FULL就放棄, 通常打多幾次就有位架啦!
chuballball
|
yes 好誇張
s'we
|
係好難.....資源同人手都唔夠, 仲批人落黎, 不停落
YAC0601
|
我打左兩年(間唔中就打)都約唔到,已放棄。
魔怪媽媽
|
yaubb2014 發表於 19-2-20 10:15
昨天打足全日不成功……今天十点打去又係full....想幫老人家用医療福利都甘难…… 都不夠資源,仲 ...

你要3點、4點咁打電話, 唔好聽到full就唔再打, 我次次都打到
mandy952
|
昨天打足全日不成功……今天十点打去又係full....想幫老人家用医療福利都甘难…… 都不夠資源,仲 ...

每小時搭正前一分鐘先打電話
臭芝
|
一到59分就要打架
因為要輸入個人資料
so far之前幫屋企人book
次次都book到
wcpcelia    發表於 19-2-21 14:46
yaubb2014
|
polpolchan 發表於 19-2-20 10:23
你要整點不停試打架, 唔好聽到FULL就放棄, 通常打多幾次就有位架啦!

打左1x分鐘……
好女人
|

每日8點59分打,2點59分打,夜晚就6點59分打,多數都book到嫁,其他時間打係會book唔到嫁

yaubb2014
|
好女人 發表於 19-2-20 10:41
每日8點59分打,2點59分打,夜晚就6點59分打,多數都book到嫁,其他時間打係會book唔到嫁

...

我想book仁济医院全科,有冇人成功book过依間
laiyee6121
|

你試下早上6,7點打吖
emt1314
|
一早打去一定Full, 你最好2:00后打, 可以排到下午位, 或笫二日的下午位, 預約是24小時的.
我打過几次ok, 你試吓2:00 或 4:00 打去.
Man13579
|
yaubb2014 發表於 19-2-20 10:43
我想book仁济医院全科,有冇人成功book过依間

我時常都book到喎!昨天11点打book到即曰下午
melo.t
|
真係好難book
都市傳說係你想book朝早就9點打
想book下午就2點打
唔知係咪真
keung0413