已售

jj_2000
|

已售
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
wingalex
|
jj_2000 發表於 19-2-20 10:54
出讓:Fendi By The Way Boston bag
黑色 Black color
小牛皮 Calf Leather

How much?thx
ttkh
|
$? Thanks
happyszesze
|
How much?
tmtmtm
|
How much
tmtmtm
|
本人太忙,未約實時間,比樓主話未見過d 比嘅人

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
jj_2000
|
tmtmtm 發表於 19-2-24 10:50

係你一路都唔覆時間但又話要
仲要話人唔等得,覆人一句ws咁難?
jj_2000
|
tmtmtm 發表於 19-2-24 10:50

我果句唔係有骨,係直接話緊你呀
tmtmtm
|
jj_2000 發表於 19-2-24 10:54
係你一路都唔覆時間但又話要
仲要話人唔等得,覆人一句ws咁難?

已經約左今日,只是時間未都約實, 仲話要公審我囉, 我幫你post
jj_2000
|
tmtmtm 發表於 19-2-24 11:00
已經約左今日,只是時間未都約實, 仲話要公審我囉, 我幫你post

你睇番個ws,邊一句覆我今日得呀,呀係,你太忙定幻覺呀
tmtmtm
|
jj_2000 發表於 19-2-24 10:55
我果句唔係有骨,係直接話緊你呀

你話我,所以唔要
jj_2000
|
tmtmtm 發表於 19-2-24 11:01
你話我,所以唔要

我擺得上黎唔預賣比你,唔好用鬼a/c再問呀,係咁啦
tmtmtm
|
jj_2000 發表於 19-2-24 11:01
你睇番個ws,邊一句覆我今日得呀,呀係,你太忙定幻覺呀

我只係答九龍灣可以
jj_2000
|
tmtmtm 發表於 19-2-24 11:02
我只係答九龍灣可以

過主啦
tmtmtm
|
jj_2000 發表於 19-2-24 11:02
我擺得上黎唔預賣比你,唔好用鬼a/c再問呀,係咁啦

唔好玩啦, 彩你有味,仲想我幫襯你
妄想?
jj_2000
|
tmtmtm 發表於 19-2-24 11:03
唔好玩啦, 彩你有味,仲想我幫襯你
妄想?

好煩呀你,叫你過主呀
tmtmtm
|
jj_2000 發表於 19-2-24 11:04
好煩呀你,叫你過主呀

你想公審, 又話人煩
jj_2000
|
tmtmtm 發表於 19-2-24 11:05
你想公審, 又話人煩

你講野都唔make sense既,答你都費事,旨在提下向位賣家你既德行啫,你又要衝出黎
tmtmtm
|
jj_2000 發表於 19-2-24 11:06
你講野都唔make sense既,答你都費事,旨在提下向位賣家你既德行啫,你又要衝出黎
...

我重申: 未約時間,我冇拖了超過30 分鐘
你把囗德仲差, 未交收又話人唔爽快
個個Bk Jm 好似你咁得閒,你甘急放比楽星
應該收到$3500 幾, 我用金鏈$1600 + $5000 同你買都話講好多價??
jj_2000
|
tmtmtm 發表於 19-2-25 13:07
我重申: 未約時間,我冇拖了超過30 分鐘
你把囗德仲差, 未交收又話人唔爽快
個個Bk Jm 好似你咁得閒, ...

得喇得喇,多謝你建議呀下