網購心得

bibiwuwu2
|
請問有冇jm試過在呢間網店買過嘢,我11月入了錢買湯包,到而家還沒有消息聯絡我,我揾佢哋直頭冇回覆,各位小心。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
yukimother
|
bibiwuwu2 發表於 19-2-20 11:10
請問有冇jm試過在呢間網店買過嘢,我11月入了錢買湯包,到而家還沒有消息聯絡我,我揾佢哋直頭冇回覆,各位 ...

呢間係拖好耐㗎,之前買過一次都係咁,有錢收就回覆,跟進問幾次都唔應,一定無下次
wcpcelia    發表於 19-2-22 15:52
Poyau    發表於 19-2-20 14:14
Joey8
|
yukimother 發表於 19-2-20 11:17
呢間係拖好耐㗎,之前買過一次都係咁,有錢收就回覆,跟進問幾次都唔應,一定無下次
...

咁做生意都有
cucumber12
|
請問有冇jm試過在呢間網店買過嘢,我11月入了錢買湯包,到而家還沒有消息聯絡我,我揾佢哋直頭冇回覆,各位 ...

呢間係等超級耐,要收錢嗰時就搵你搵得好密,收完錢之後就睬你都傻
Poyau    發表於 19-2-20 14:13
bibiwuwu2
|
yukimother 發表於 19-2-20 11:17
...

請問最後有冇收到貨
yukimother
|
bibiwuwu2 發表於 19-2-20 23:03
請問最後有冇收到貨

有,等左兩個幾月,等到差啲唔記得自己買咗野
doryi
|
yukimother 發表於 19-2-20 23:44

你等兩個幾月咪算好彩!我等左四個月都冇影!頂佢唔順即刻叫佢回水幾平都唔會再買
bibiwuwu2
|
doryi 發表於 19-2-21 00:00
你等兩個幾月咪算好彩!我等左四個月都冇影!頂佢唔順即刻叫佢回水幾平都唔會再買
...

佢覆都唔覆點先叫到佢回水
tingloveyin915
|
呢間我買過幾次,都係等個幾月,我check貨到左香港未係直接打佢公司,次次都有人更進或者話比我知大约幾時到貨!因為佢地用船運,可能比較耐,但一定收到貨的
tingloveyin915
|
bibiwuwu2 發表於 19-2-21 00:15

直接打去佢公司呀,31884136
tsung
|
yukimother 發表於 19-2-20 23:44

咁耐
jtw_ki
|
我買過,有收到貨,冇問題,大概等咗一個月左右
bibiwuwu2
|
tingloveyin915 發表於 19-2-21 02:07
呢間我買過幾次,都係等個幾月,我check貨到左香港未係直接打佢公司,次次都有人更進或者話比我知大约幾時 ...

最唔好完全唔覆人
油麥麥
|
見佢儲到4萬1個讚好,仲以為信譽良好 tim
kitty_tang
|
甘耐,平都無用
唔好煩我
|
等幾個月?
doryi
|
bibiwuwu2 發表於 19-2-21 00:15

(emoji)直接打自己戶口Number叫佢回水咋
bibiwuwu2
|
doryi 發表於 19-2-21 19:43
(emoji)直接打自己戶口Number叫佢回水咋

thx
claudiaman_86
|
jtw_ki 發表於 19-2-21 08:49
我買過,有收到貨,冇問題,大概等咗一個月左右

我都係,買過幾次都冇問題就係要等耐少少
小肥肥888
|

我而家都等更個水樽