兩大兩小去觀瀾湖3日2夜邊度訂平?

tlhsa
|
一個十歲一個七歲附近有乜嘢啱玩同埋有咩嘢食推介?
szeszephoebe
|
我上年就咁係官網訂
tlhsa
|
回覆 szeszephoebe 的帖子

有冇飲食同啱小朋友玩嘅嘢推介
史立B
|
tlhsa 發表於 19-2-20 18:08

如何深圳觀瀾湖的話就唔洗擔心!有個大商場入邊有好多食店,酒店都有自助餐.....
玩方面更加唔洗擔心
wcpcelia    發表於 19-2-21 11:20
HILLBB
|
tlhsa 發表於 19-2-20 11:22

暑假去過,復活節再去玩。
上年官網訂房,有500元飲食卷送,我地去咗生態園間西餐食,好好味。
|
我上次去喺ctrip買,你可以比較下價錢
bluebell22
|
官網套票
lungsiu
|
如果住2晚,可考慮第二晚住附近新開的HardRock酒店. 觀瀾湖的穿梭巴士可直達。
NataliePP
|
朋友都介紹官網訂
怪獸青BB
|
住兩晚?有甘多野玩咩?
szeszephoebe
|
tlhsa 發表於 19-2-20 18:08

附近有個大商場, 入面已經有好多野食
海底撈, 超市...都有
9girls
|
tlhsa 發表於 19-2-20 11:22

可以打官網的香港電話訂房,識講廣東話的,之後可以係wechat再傾訂房訂車詳情,訂深圳或東莞觀蘭都可以,我住一晚跟package, 另一晚只訂房,咁就可以係酒店食一個自助餐唔使兩日都食同樣野,第二餐就坐會所接駁車出MH Mall行街食野,玩保齡球及手工藝
tlhsa
|
回覆 9girls 的帖子

三日兩夜會唔會多得滯?
tlhsa
|

香港打電話定係唔係要比信用卡號碼佢登記先?到時入住先畀現金?
9girls
|
tlhsa 發表於 19-2-21 21:44

香港打電話定係唔係要比信用卡號碼佢登記先?到時入住先畀現金? ...

我3日兩夜就好鬆動,夠時間玩哂package的活動加自己去MH mall 行街食野,打香港電話訂package就只係用信用卡留房,到退房才過數,但另一晚齋訂房就要俾錢先,好似係微信付款或大陸信用卡付款
amy_hippo
|
9girls 發表於 19-2-22 00:51
我3日兩夜就好鬆動,夠時間玩哂package的活動加自己去MH mall 行街食野,打香港電話訂package就只係用信用 ...

可pm 資料嗎?
謝謝
Baby.him
|
9girls 發表於 19-2-22 00:51
我3日兩夜就好鬆動,夠時間玩哂package的活動加自己去MH mall 行街食野,打香港電話訂package就只係用信用 ...
可pm 資料嗎?
謝謝
9girls
|
amy_hippo 發表於 19-2-22 07:51
可pm 資料嗎?
謝謝

其實都唔使pm啦,你上官網就搵到香港電話,我就跟個sales係wechat度傾訂房訂車日期,時間等,唔使講普通話㗎,我3日兩夜,9月尾去,我的行程係11點去到會話候車處,去到酒店12點幾,即時拎房,唔使等到2點後,跟住就拎套票的遊戲卷安自己喜好分3日玩,仲有就係玩酒店安排的烹飪班及游水,已經好夠玩
dinyantam
|
我之前去係打觀蘭湖官網電話訂,好方便
creambb
|
夏天住2晚都還可以,有得游水,冬天住一晚夠哂啦個生態園好舊2個鐘都玩完。