宜家先黎買Boy Chanel out唔out

michellechiu02
|
本身有classic flap 25cm(黑色羊皮) & coco handle(白色荔枝皮)
想買Boy chanel
但又好似出左好耐

灰色好定藍色好?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
katherine418
|
Classic款 唔會out呀 藍色靚
esmehouse
|
唔 out
mimi88
|
boy chanel永遠都唔會out, 不過我個人覺得襯銀鏈好睇過金鏈
wcpcelia    發表於 19-2-21 11:02
pinkyyip
|
Boy 永遠唔out,早買早享受,遲買唔知貴幾多舊
tsung
|
唔會out
sindyky
|
qooqoo514
|
買啦, 我上個月尾買左, 真係好正架....
miumiulie
|
Boy款唔會out la
好襟興同幾好用...條鏈無想像中咁重
灰色
lau1312
|
唔out,我越睇越覺得佢順眼,但我唔太襯型格路線所以冇買
1988cc
|
pinkyyip 發表於 19-2-20 13:31
Boy 永遠唔out,早買早享受,遲買唔知貴幾多舊
點只幾舊
onon0308
|
michellechiu02 發表於 19-2-20 11:41
本身有classic flap 25cm(黑色羊皮) & coco handle(白色荔枝皮)
但又好似出左好耐

Boy係唔會out,繼classic之後既第二CC signature!所以睇中就買啦
而且我都有哩隻藍色boy25呀!實物好靚
不過哩隻色好耐無係鋪見過!

wcpcelia    發表於 19-2-21 11:02
gigichan910
|
長青款,唔會out
hahajessie
|
Chanel 係唔會有out嘅一天
jennyccc
|
還好
|
michellechiu02 發表於 19-2-20 11:41
但又好似出左好耐

最終我搵代購買左灰色金鏈荔枝皮medium
HK$36800,呢間代購有6/12個月免息分期

Cana    發表於 19-3-5 09:49
kekka    發表於 19-3-5 09:19
wcpcelia    發表於 19-2-22 10:55
stepheony
|
michellechiu02 發表於 19-2-21 11:18

May I know which 代購 you approached? Thank you.

miumiulie
|
michellechiu02 發表於 19-2-21 11:18

|
miumiulie 發表於 19-2-21 16:11

不過唔知$36800係咪合理價錢,我唔知香港賣緊幾錢
miumiulie
|
michellechiu02 發表於 19-2-21 16:15
不過唔知$36800係咪合理價錢,我唔知香港賣緊幾錢

都合理
我2年前medium boy $34800
而家medium都加咗