點解佢可以 jeep

wasabikingdom
|
我 jeep 番佢,佢鬧我 jeep 佢
applering
|
wasabikingdom 發表於 19-2-20 12:47

C6?
|
剛剛入咗地鐵車廂一陣就關門,早我一步入去嘅女士撞咗落我到,佢向住我 jeep ,我咪 jeep 番佢,哈,依位女士竟然鬧我做乜 jeep 佢同撞佢

個車廂唔迫,係佢唔行入去,阻住我行入去,我同佢都無任何身體接觸,我咪向扶手個邊企係到仲扶住扶手,佢全程講緊電話。
Poyau
|
wasabikingdom 發表於 19-2-20 13:40
剛剛入咗地鐵車廂一陣就關門,早我一步入去嘅女士撞咗落我到,佢向住我 jeep ,我咪 jeep 番佢,哈,依位女 ...

佢撞人仲出聲
|
Poyau 發表於 19-2-20 13:45
佢撞人仲出聲

咪就係囉
點解佢 jeep 得,我要更食?
|

依位女士,衣着斯文,似 OL,外表 25~30歲 左右
超級特務
|
wasabikingdom 發表於 19-2-20 12:47

咪答佢:邊個jeep我,我jeep返佢係自然反應,控制唔到架。
Poyau
|
wasabikingdom 發表於 19-2-20 13:47
咪就係囉
點解佢 jeep 得,我要更食?

不用上心 算吧
christinefh
|
惡人先告狀
halthepooh
|
wasabikingdom 發表於 19-2-20 13:40
剛剛入咗地鐵車廂一陣就關門,早我一步入去嘅女士撞咗落我到,佢向住我 jeep ,我咪 jeep 番佢,哈,依位女 ...

你後入但佢撞咗落你度?咁佢入咗之後再向後撞?

JaneJaneT
|
香港傻人多的是
|
halthepooh 發表於 19-2-20 15:05
你後入但佢撞咗落你度?咁佢入咗之後再向後撞?

因為開車,估計佢失平撞落我到 (佢全程講緊電話),所以我包容,咪無出聲又無推番佢,只係自然哋望咗一眼,但佢竟然 jeep 我
|
超級特務 發表於 19-2-20 13:59
咪答佢:邊個jeep我,我jeep返佢係自然反應,控制唔到架。

點解啲人咁鍾意 jeep 人,好無禮貌又討厭
|
JaneJaneT 發表於 19-2-20 15:23
香港傻人多的是

傻人發現
happyb_happyb
|
wasabikingdom 發表於 19-2-20 15:48
因為開車,估計佢失平撞落我到 (佢全程講緊電話),所以我包容,咪無出聲又無推番佢,只係自然哋望咗一眼 ...
佢可能係JEEP自己,
後面不是靚仔失望,
白白浪費機會.... 講笑

|
happyb_happyb 發表於 19-2-20 15:55
佢可能係JEEP自己,
後面不是靚仔失望,
白白浪費機會.... 講笑

世事都比你看透
Marnipigpigpig
|

有次我帶小朋友返學,架lift已經差不多企滿,有一家三口夾硬迫入來,個女人撞到我,我jeep左佢一下,然後出lift嗰陣佢老公突然大聲鬧我大陸喱香港真係多呢d惡人先告狀的生物
tsung
|

C.Humphrey
|
Marnipigpigpig 發表於 19-2-20 17:31
有次我帶小朋友返學,架lift已經差不多企滿,有一家三口夾硬迫入來,個女人撞到我,我jeep左佢一下,然後 ...

jeep人好無禮貌,佢撞到你可以出聲話佢
C.Humphrey
|
wasabikingdom 發表於 19-2-20 15:53
傻人發現

對付傻人,你要比佢更喪
碌大對眼哄埋佢同佢四目交投,提高聲線大聲問佢:係咪你jeep我呀~~~~?(拉長尾音)

PS 好憎人jeep jeep聲