想搵返個Post,關於算命師父

kamiu0090
|

之前有人問有無算命師父介紹,有個JM 話有個師父睇佢八字就睇到埋佢屋企人,睇到佢老公以前有落小朋友,連佢個仔大肶有粒癦都睇到,有無JM 記得呢個post同呢個reply?THANKS
koko911111
|
kamiu0090 發表於 19-2-20 13:55
之前有人問有無算命師父介紹,有個JM 話有個師父睇佢八字就睇到埋佢屋企人,睇到佢老公以前有落小朋友,連 ...

係邊度睇?
kamiu0090
|
koko911111 發表於 19-2-22 19:03
係邊度睇?
係呢度睇到架
youarepigs
|
幫手推
日月水火
|
mooncky
|
之前有人問有無算命師父介紹,有個JM 話有個師父睇佢八字就睇到埋佢屋企人,睇到佢老公以前有落小朋友,連 ...

好似兩三個月前架喎

vivibabyvivi
|

呢啲唔係養鬼仔先做到咩?
blackberry
|

冇見過咁誇,留毛8
mooncky
|

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=22251999
#40樓
唔知點解唔可以回覆,不過我都有PM問過個JM師父名
mooncky
|
vivibabyvivi 發表於 19-2-27 16:15

無咁恐怖呀嘛我信八字都睇得出嘅
小詠
|
vivibabyvivi 發表於 19-2-27 16:15

9成9係養鬼仔喎, 以前見有個幾扼錢既CF, 只要睇人地個名就知晒人地好多野, 連人地屋企有D乜都知..... 不過我信佢養鬼仔多D

八字係睇到近親, 但唔會詳細

vivibabyvivi
|
小詠 發表於 19-2-27 16:41
9成9係養鬼仔喎, 以前見有個幾扼錢既CF, 只要睇人地個名就知晒人地好多野, 連人地屋企有D乜都知..... 不過 ...

以前聽過有一個,知埋同事啲野,仲要係準,8字邊有可能做得到?
甜甜兒
|
小詠 發表於 19-2-27 16:41
9成9係養鬼仔喎, 以前見有個幾扼錢既CF, 只要睇人地個名就知晒人地好多野, 連人地屋企有D乜都知..... 不過 ...

唔好玩啦
睇癦睇痣睇家人事咁基本駛乜養鬼仔
唔識只怪學藝未精
你話睇唔係近親既話
如樓上所講既同事
個d 係咪用術數外得知
呢點我就唔評論
小詠
|
vivibabyvivi 發表於 19-2-27 16:44
以前聽過有一個,知埋同事啲野,仲要係準,8字邊有可能做得到?

要知埋同事既野黎做乜.....睇八字, 都可以睇到父母關係好唔好, 有無兄弟緣呀, 仔女對自己好唔好, 但又未可能細緻地睇埋亞媽面上有無癦...

kamiu0090
|
mooncky 發表於 19-2-27 16:36
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=22251999
#40樓
唔知點解唔可以回覆,不過我 ...
係呢個呀THX
kamiu0090
|
小詠 發表於 19-2-27 16:54
要知埋同事既野黎做乜.....睇八字, 都可以睇到父母關係好唔好, 有無兄弟緣呀, 仔女對自己好唔好, 但又未可 ...
我唔識八字,或者睇八字真係計算得到呢D 野呢,我都唔覺得係因為養鬼仔