香港寬頻續約成功

brother4
|
原本500升1000十家户電話,佢要约三百,現二百可,加送機顶盒
Poyau
|
完約未? 未完可試吓再傾低啲
BBJOJO    發表於 19-2-20 16:29
sjnl43
|
brother4 發表於 19-2-20 14:50
原本500升1000十家户電話,佢要约三百,現二百可,加送機顶盒

LM 學野
|

https://www.hkepc.com/forum/view ... ighlight=&page=1426

妳睇睇,會嚇妳一驚。

rainbowchuuu3    發表於 19-2-21 10:12
mandy952
|
6666 發表於 19-2-20 16:48
https://www.hkepc.com/forum/view ... ighlight=&page=1426

妳睇睇,會嚇妳一驚。

thx,其實一年前已有98元居屋plan
meii939
|
今日打來叫我續158
whyyou
|

二百都叫成功?
fanho
|
whyyou 發表於 19-2-20 22:44
二百都叫成功?

係囉,我前兩年用香港寬頻1000+家居電話,慢到死,好似$138定158,跟著轉左用netvigator,上個月先續約,都係$168,加埋家居電話,都唔過二百,我諗無理由香港寬頻會貴過netvigator架
wcpcelia    發表於 19-2-21 12:17
馬拉雞
|

咁貴你都續? 一樣1GB加電話, HGC $94蚊仲包埋MyTV super。
露比EE
|

我屋企用最原始既100m plan, hkt續約$68/月
KIAILE622
|
露比EE 發表於 19-2-21 09:44
我屋企用最原始既100m plan, hkt續約$68/月

公屋定私樓?
藍尾巴
|
我用緊 1000+家居電話+mytv supper至尊版 18X
carol2015
|
馬拉雞 發表於 19-2-21 08:50

咁貴你都續? 一樣1GB加電話, HGC $94蚊仲包埋MyTV super。

$94係最近嗎?昨日我收到電話要$174,我話咁貴收左佢線。謝謝!
brother4
|
Poyau 發表於 19-2-20 15:52
完約未? 未完可試吓再傾低啲

好犀利
馬拉雞
|
carol2015 發表於 19-2-21 10:40
$94係最近嗎?昨日我收到電話要$174,我話咁貴收左佢線。謝謝!

成日都有,只要你香港寬頻轉過去。我都轉左大半年。近牌係街見過。
brother4
|
藍尾巴 發表於 19-2-21 10:38
我用緊 1000+家居電話+mytv supper至尊版 18X

你更平
peppamo
|
之前續138 1000m連mytv
露比EE
|
KIAILE622 發表於 19-2-21 10:35
公屋定私樓?

公屋,我3年前見佢$68已經主動簽3年,2月中去續,做sales都奇怪話系統又比你用舊價續既?佢都未見過有$68/月,好似當年做左3個月promotion.

100m & 1000m既下載速度係一樣,上載先有分別,所以我prefer 100m夠用就算!
KIAILE622
|
露比EE 發表於 19-2-21 10:48

公屋,我3年前見佢$68已經主動簽3年,2月中去續,做sales都 ...

我私樓,剛續$128 以為好平
barbielun
|
KIAILE622 發表於 19-2-21 10:50
我私樓,剛續$128 以為好平

我都係差唔多。我問啲職員點解私樓要貴過公屋,佢話唔知呀,公司plan係咁,可能公司覺得私樓唔至在嗰幾十蚊呱

然後夾硬要俾個mytv super我,我根本唔睇。攞咗超過一年都未開盒