自由講場

跳至

首頁
45678...94

尾頁

水晶宮

loolooloo 發表於 19-2-21 01:14
其實如懿傳有無係黃金時段播放過?或是今次是第一次播放?謝謝

無、翡翠台首播

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

大少拉 發表於 19-2-21 01:25
如果故事講得好,都好好睇。

胡歌之前果套我都頂唔順,睇左幾集都係要跳船

水晶宮

m--m 發表於 19-2-21 01:26
好!等睇佢點木口木面充分演繹咸濕and猥瑣
見到佢緊抓住如懿話本人是天子,非真心也要做個假惺惺扮情 ...

一見香妃,差d連口水都流埋出黎

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

c.vieri 發表於 19-2-21 01:25
仲要留埋d咸濕鬚,真係淫賤不能移

但佢應該近似乾隆裝扮。 我又覺得佢鹹得黎幾正。

(講緊個樣

唔好用自己既諗法,夾硬套落人地身上囉~ 唔該!!!!

子爵府

loolooloo 發表於 19-2-21 01:14
其實如懿傳有無係黃金時段播放過?或是今次是第一次播放?謝謝
以奴婢所知,是第一次~
見我打錯字唔洗客氣可隨意提醒我,請勿縱容我

水晶宮

大少拉 發表於 19-2-21 01:27
但佢應該近似乾隆裝扮。 我又覺得佢鹹得黎幾正。

(講緊個樣 ...

咁霍建華確係靚仔黎

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

c.vieri 發表於 19-2-21 01:26
胡歌之前果套我都頂唔順,睇左幾集都係要跳船

係喎!偽裝者又真係悶。 我都頂唔字,睇左2集放棄左。

子爵府

大少拉 發表於 19-2-21 01:17
香妃出場後,直頭痴左總制咁鹹濕!

D香味勁得制

水晶宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆樓主:

兩套都睇晒,好好追 皓鑭傳都煲完, 而家翻煲甄環傳
感激遇上你~

子爵府

c.vieri 發表於 19-2-21 01:25
仲要留埋d咸濕鬚,真係淫賤不能移
見到佢留鬚個樣都覺得怪怪哋架啦~原來係咸濕鬚嚟

翡翠宮

c.vieri 發表於 19-2-21 01:28
咁霍建華確係靚仔黎

真係靚仔!

有會員形容佢響花千骨入面係禁慾系美男。呢個名稱超正!

翡翠宮

m--m 發表於 19-2-21 01:31
D香味勁得制

應該係啦!

香到佢痴左總制!

子爵府

江太醫似劉德華

凌侍衛似馬國明

高貴妃似章子怡

嘉妃似劉錦玲

炩妃似朱茵

皇后諗唔起似邊個

蓮心似果個唔知咩名

仲有冇?

珍珠宮

環保接龍勳章

追緊如懿傳
開頭冇睇,
所以有些不明白

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

大少拉 發表於 19-2-21 01:35
真係靚仔!

有會員形容佢響花千骨入面係禁慾系美男。呢個名稱超正!

我都幾鍾意睇佢,尤其係果套他來了,請閉眼,真係好靚仔

水晶宮

ohlove416 發表於 19-2-21 01:26
無、翡翠台首播

謝謝

水晶宮

m--m 發表於 19-2-21 01:28
以奴婢所知,是第一次~

好的 thank you

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Vin仔媽 發表於 19-2-21 01:38

我由傾世皇后已經鍾意佢,果套佢對林心如好情深
日本の平安を祈ります

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

kk80400 發表於 19-2-21 01:49
我由傾世皇后已經鍾意佢,果套佢對林心如好情深

呢套都正

翡翠宮

Vin仔媽 發表於 19-2-21 01:38

我第1次睇佢係明妃傳,真心因為覺得佢靚仔。

首頁
45678...94

尾頁

跳至