自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

又話可以預先手機落單
但揾唔到用咩app
另,pre order用咩方式付款?

子爵府

小倩 發表於 19-2-20 22:12
又話可以預先手機落單
但揾唔到用咩app
另,pre order用咩方式付款?

唔係app ,係微信入面的公眾號。入去喜茶go 入面點餐,用微信或支付寶比錢

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

大富翁 發表於 19-2-20 22:16
唔係app ,係微信入面的公眾號。入去喜茶go 入面點餐,用微信或支付寶比錢

...

香港都係用呢個落單?

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

每次 入去香港的喜茶go 都冇得落單,點解?呢張截圖因店舖已休息所以無得落單, 但我試過平日下午開喜茶go銅鑼灣店, 都係同下圖一樣, 只有價錢, 無得選落單?

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

反而大陸的喜茶 就有得落單

琥珀宮

phoenixM 發表於 19-2-20 22:33
反而大陸的喜茶 就有得落單

太繁忙就會唔接單,大陸都會係咁

伯爵府

mandy952 發表於 19-2-20 22:36
太繁忙就會唔接單,大陸都會係咁

原來係咁, 係喎, 我記起入過香港店三次, 次次都係寫住店舖繁忙, 唔怪之得落唔到單
謝謝解惑

王國長老

phoenixM 發表於 19-2-20 22:45
原來係咁, 係喎, 我記起入過香港店三次, 次次都係寫住店舖繁忙, 唔怪之得落唔到單
謝謝解惑
...

下,原來會咁㗎~
仲諗住星期六、日出開CWB就試下㖭

phoenixM    發表於 19-2-20 23:18

王國長老

...

Thx,搵到了

珍珠宮

牛年勳章 畀面勳章

...

香港喜茶?而家可以手機落單咁好?

男爵府

docomo 發表於 19-2-21 01:26
香港喜茶?而家可以手機落單咁好?

暫時只得time square嗰間可以用app落單,但長期網店繁忙,一係就無哂芝芝鮮果飲品,沙田嗰間暫時仲未可以用app買

珍珠宮

牛年勳章 畀面勳章

朱古力妹妹 發表於 19-2-21 03:00
暫時只得time square嗰間可以用app落單,但長期網店繁忙,一係就無哂芝芝鮮果飲品,沙田嗰間暫時仲未可以 ...

Thx!請問喺邊度搵到落單嘅 app?

男爵府

docomo 發表於 19-2-21 03:03
Thx!請問喺邊度搵到落單嘅 app?

去wechat search喜茶GO, 入錢增值wechat pay

大宅

回覆樓主:

邊款最好飲?

男爵府

laumuichu 發表於 19-2-21 04:06
邊款最好飲?

芝芝莓莓/芝芝芒芒/布蕾波波/四季春

男爵府

phoenixM 發表於 19-2-20 22:45
謝謝解惑
...

應該暫時得time square用到個app落單,其餘2間啱啱開,app都未搞掂,app支援唔到嗰2間舖

首頁

尾頁

跳至