荃灣荃景圍家居清潔

hehavency
|
普通家居清潔,抹內窗,洗抽油煙機,洗抽氣扇!實呎接近400,一星期一次,早上9-12,$100/ 小時!有意請PM
kikobb8888
|
hehavency 發表於 19-2-21 01:04
普通家居清潔,抹內窗,洗抽油煙機,洗抽氣扇!實呎接近400,一星期一次,早上9-12,$100/ 小時!有意請PM
...

check pm
Kristychen088
|
...

你好,有意,我做開家務助理,持家務助理證書,我呢度私訊唔到.如需要幫手,請用facebook聯絡我。Kristy chen謝謝你

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
joepujifamily
|
...

有意,已pm
hehavency
|
Up up up

有意請PM!
chanyuki
|
...

已pm

YimYuHo
|
...

請問仲請唔請人
hehavency
|
YimYuHo 發表於 19-3-3 20:51
請問仲請唔請人

暫時請左!
YimYuHo
|
hehavency 發表於 19-3-3 23:13
暫時請左!

好唔緊要 如果有需要可以再私訊留低電話whatsapp聯絡