夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

menn 發表於 19-2-24 22:56
同居5年的生活習慣,點解可以一下只變化咁大,有d恐佈,不竟有手尾同無手尾不是一朝一夕。好伏下...
...

係呀,拍拖都仲會樣樣做下,結完婚就好似咩都唔同d

大宅

crystal媽咪 發表於 19-2-24 22:12
邊有夫妻唔嗌交吖,我都係拍咗好多年先結婚。 拍拖嘅時候大家都會盡量做好啲、隱藏自己嘅缺點。結婚之後, ...

我都成日喊架,我愈唔開心愈喊,佢就愈唔理我,覺得我煩,其實有時都係想佢關心多D,至從識得上黎傾下分享下大家同c6點相就處好似舒服左,知道原來係咁既

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

人妻一號 發表於 19-2-24 23:31
我都成日喊架,我愈唔開心愈喊,佢就愈唔理我,覺得我煩,其實有時都係想佢關心多D,至從識得上黎傾下分享 ...

大宅

虎到金來勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

半年就咁?快左d
坐低傾下, 可能佢工作上承受左壓力
遲下有埋小朋友會更容易有分歧!

大宅

人妻一號 發表於 19-2-21 12:15
其實我自己都係衰,結左婚就好似全世界只有佢
朋友又唔約,日日痴實佢,我都覺得好似無左自己
...

我同你一樣,但咁樣真係唔好,你世界得佢而佢世界並不是,你會好辛苦,我而家開始搵些自己想做既去做,咁樣會開心些,兩公婆相處真係好多學問,我都仲調節緊

大宅

crystal媽咪 發表於 19-2-24 23:36
我本身好硬淨,好少喊
如我喊係好唔開心、受委屈。
佢唔鐘意你喊,你喊完至慢慢同佢講你感受

明白

大宅

y2k60000 發表於 19-2-25 10:34
半年就咁?快左d
坐低傾下, 可能佢工作上承受左壓力
遲下有埋小朋友會更容易有分歧!

我都相象到會有更多意見不合
佢唔會就我

大宅

queeniechaco 發表於 19-2-25 11:08
我同你一樣,但咁樣真係唔好,你世界得佢而佢世界並不是,你會好辛苦,我而家開始搵些自己想做既去做,咁 ...

我呢排都主動約朋友出街,盡量唔好全部時間比晒c6

首頁

尾頁

跳至