星星探親團裹的陳凱琳好靓女!說話口齒伶俐

sabun
|
覺得佢真的任何角度都靚又sharp,說話又ok,家境又好
Mooskha
|
sabun 發表於 19-2-21 06:39
覺得佢真的任何角度都靚又sharp,說話又ok,家境又好

係呀 好靚女 我好喜歡呢個節目 其他幾個係加拿大讀書的女仔 麥美恩 茍姑娘 李詩韻 都好叻女 佢地d大學都好出名 係幸福的家庭長大
sabun
|
Mooskha 發表於 19-2-21 06:54
係呀 好靚女 我好喜歡呢個節目 其他幾個係加拿大讀書的女仔 麥美恩 茍姑娘 李詩韻 都好叻女 佢地d大學都好 ...

喺,個個都好有教養又叻又醒,但陳凱琳,苟姑娘最靚!
陳凱琳真的好上鏡!!
irischowys
|
sabun 發表於 19-2-21 07:05
喺,個個都好有教養又叻又醒,但陳凱琳,苟姑娘最靚!
陳凱琳真的好上鏡!!
...

當時的Grace最靚,之後瘦咗塊面長咗就顯得蘋果肌過大了,冇咁順眼。
wcpcelia    發表於 19-2-21 12:06
lojo11
|
Grace 一向表現得體, 有觀眾緣
Waiwai11
|
真係好靚女
carolyktong
|
邊到可以睇番?
Poyau
|

tsung    發表於 19-2-21 22:13
mist320
|
呢套佢拍得幾好,反而香香個part好鬼悶
Cheddar85ang
|
Grace係好靚呀,樣又甜又識講嘢。
呢輯連蔡思貝都拍得靚,但宋熙年真係始終都睇不順眼。
shanhaha
|
我都好難忘佢果集!因為覺得佢果集最好睇,真係口齒伶俐,好適合做主持
cindy618
|
lojo11 發表於 19-2-21 08:07
Grace 一向表現得體, 有觀眾緣

夠精靈
花生油子
|
只可以講,,,希望鄭生好好珍惜佢,,,又靚又叻又幫佢生埋仔,,去邊到搵
超級特務
|
初初覺得佢表情聲線動作誇張造作
睇睇下慣咗又幾好
sabun
|
Cheddar85ang 發表於 19-2-21 11:47
Grace係好靚呀,樣又甜又識講嘢。
呢輯連蔡思貝都拍得靚,但宋熙年真係始終都睇不順眼。
...

同意,真喺又靓又精靈!
TWINSTARSBB
|
你講完我即刻睇呀!好好睇
mickeymok410
|
又靚又上鏡,好羨慕
luvkaka
|
回覆 sabun 的帖子

依集我都睇咗好多次, 因為佢係我學妹, 又係我同學屋企拍, 好似重温自己細個咁, 我本身都好鐘意佢, 因為佢好真, 有錢女黎講佢真係好pure, 希望佢老公好好對佢.
ice_blue
|
luvkaka 發表於 19-2-21 13:50
回覆 sabun 的帖子

依集我都睇咗好多次, 因為佢係我學妹, 又係我同學屋企拍, 好似重温自己細個咁 ...

點敢呀鄭生,佢執到啦又後生又有$

已經入五又冇學識,只有好運
babychat
|
花生油子 發表於 19-2-21 12:01
只可以講,,,希望鄭生好好珍惜佢,,,又靚又叻又幫佢生埋仔,,去邊到搵

Yes