終於追晒皓蘭傳

MC媽
|

老實講, 最尾嗰個3集, 感覺剪接到體無完膚, 大結局梗係倉促收場, 求其整張字幕卡 就完事,睇完令我覺得好失望, 此劇嘥太多時間喺前部份, 後半部分劇情則匆匆了事, 結局更係草草收場。
wcpcelia    發表於 19-2-21 13:58
Poyau    發表於 19-2-21 10:57
cbeyond
|
頂唔住, 已跳船
tansyneko    發表於 19-2-21 14:13
pigmei    發表於 19-2-21 13:58
twotigers
|
cbeyond 發表於 19-2-21 08:26
頂唔住, 已跳船

X 2
Poyau    發表於 19-2-21 10:57
popocat
|
MC媽 發表於 19-2-21 08:23
老實講, 最尾嗰個3集, 感覺剪接到體無完膚, 大結局梗係倉促收場, 睇完令我覺得有啲失望, 此劇嘥太多時 ...

請問你喺邊度睇,我上千尋飛住追,前兩日出到60集,60集係大結局?
MC媽
|
popocat 發表於 19-2-21 08:33
請問你喺邊度睇,我上千尋飛住追,前兩日出到60集,60集係大結局?

62集係大結局
李豆豆
|
呢套冇睇,可能太多jm話悶,冇mood睇
cnyiris
|
老實講, 最尾嗰個3集, 感覺剪接到體無完膚, 大結局梗係倉促收場, 求其整張字幕卡 就完事,睇完令我覺得 ...

同感
ahlungko
|
皓瀾麻麻,知否知否非常ok
wcpcelia    發表於 19-2-21 13:58
tkl1016
|
老實講, 最尾嗰個3集, 感覺剪接到體無完膚, 大結局梗係倉促收場, 求其整張字幕卡 就完事,睇完令我覺得 ...

我想用失望去形容
Ryanma
|
睇0左4集已跳船
popocat
|
可能我一早冇期望,跟住tbb睇,又覺得ok嘅,已經比于正一貫嘅風格好左d
wyl
|
我睇到21跳咗
ccw1830
|
我睇到第7集,我覺得幾好睇喎...
原本無諗住睇的,但tbb播,我咁岩睇左一集,覺得唔錯,就追黎睇。
同埋我唔熟中史,覺得睇這劇,順便認識下...
rabbit75
|
呂生同李小姐係咪去私奔(劇集入邊)
因為字幕寫到明係歷史……
Sakuraohno
|
套劇悶悶地
c.vieri
|
睇左幾集跳左船
cinda72.
|
夾硬寫到淫婦變慈母,嫪毒都係為成就個仔擺出黎既局
小低子
|
ahlungko 發表於 19-2-21 09:00
皓瀾麻麻,知否知否非常ok

我好鐘意趙麗穎,前半好好睇,後半有d悶,結局都行行地,一早都估到

我比較鐘意盛家d人,但後半集中顧家同皇宮,d人好煩...
gracelam
|
cinda72. 發表於 19-2-21 12:32
夾硬寫到淫婦變慈母,嫪毒都係為成就個仔擺出黎既局

我一集都冇睇, 明明係個淫婦, 歷史赢政都唔多理呢個生母, 但就拍李皓鑭傳, 咁呢套劇都係靠吹水, 吹噓女主角, 心諗點都唔會拍埋男寵嫪毒啩!!!! 原來有埋嫪毒戲份咁精彩
cindy618
|
我仲差十集