終於追晒皓蘭傳

jumphigh
|
Freesia_cat 發表於 19-2-22 12:31
same

睇傅恆我只係覺得木獨佬一個,無特別好感。

同你完全一样 希望茅子俊快啲有其他劇上,做哂男一
小低子
|
紫翹 發表於 19-2-22 13:57
皓蘭傳喎, 吳謹言喎, 你講緊邊套呀

我覆緊8樓喎,8樓講知否知否喎
你究竟知否知否呀
fishes
|
失望,又冇延禧明快嘅節奏,但又唔夠深度好悶。完全催眠劇。

寧願跟史實寫之後同呂一齊可能會仲好睇。
twotigers
|
JD930 發表於 19-2-22 06:22

抺茶雪糕
|
劇情冇新意,完全估到會發生咩事,同延禧冇得比,講真女主角啲戲非常一般
allenho3
|
cut到,唉
睇結局得幾行文字
allenho3
|
maomaofafa 發表於 19-2-22 13:42
異人劇本安排有幾點做得不夠好

1. 皓鑭去到秦國之後應該交代下兩個人嘅 溝通同埋感情生活, 話曬分開咗八年 ...

女主角同異人,呂不韋互動太少
好可惜,浪費了套劇
真的假不了
|
MC媽 發表於 19-2-21 08:23
老實講, 最尾嗰個3集, 感覺剪接到體無完膚, 大結局梗係倉促收場, 求其整張字幕卡 就完事,睇完令我覺得 ...

太趕收工,其實做多十集會完整啲
MRS_LIN
|
睇完都唔知自己睇左d咩..
幸福花
|
回覆 annacckong 的帖子

我都係!而且異人個様都唔小鲜肉!好普通!
plumtree
|
MC媽 發表於 19-2-21 08:23
老實講, 最尾嗰個3集, 感覺剪接到體無完膚, 大結局梗係倉促收場, 求其整張字幕卡 就完事,睇完令我覺得 ...

早兩日剛煲完晒。呢套劇唔差,係剪接差。睇到人R晒頭。尾後幾集的確係求其。
小鳥兒
|
我睇到30集,開頭都ok,計謀比延禧高。但一講到皓欗同呂不韋既吵架就完全搵戲黎做。
今次異人做得好,好過延禧個傅恆
tsung
|
twotigers 發表於 19-2-21 08:30
X 2

tingtingalex
|
去邊度裝就有得睇晒,日日追,好攰。
twotigers
|
tsung 發表於 19-2-22 20:57

tsung    發表於 19-2-23 10:36
JD930
|
twotigers 發表於 19-2-22 15:55

cindy618
|
ilovemagao 發表於 19-2-22 12:17
意外收獲係薏仁

我完全對異人無感覺,一舊木咁,一個悶字
Sweetiess
|
異人死咗, 我睇到第59集, 聽到你地D評價, 冇心機追落去...

我只想睇異人