台灣包車 新七人車

martinchong
|

一年前用過佢架舊五人車台中兩天遊,估唔到仲記得我喎,換咗架新七人車都通知一聲!所以好禮貌同好服務嘅司機係值得推介。

台灣包車 阿倫

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=21294792

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
禁上發言
|
我12月第一次搵佢,4月復活節特登坐高鐵落台中再搵佢。可惜俾唔到個期我,只可以包幾日,仲要唔係痴埋。因為有客人book 先過我,佢唔會因爲我想book 幾日而推掉之前嘅客人
martinchong
|
禁上發言 發表於 19-2-21 09:41
我12月第一次搵佢,4月復活節特登坐高鐵落台中再搵佢。可惜俾唔到個期我,只可以包幾日,仲要唔係痴埋。因 ...

佢嘅服務態度真係好
wcpcelia    發表於 19-2-21 11:08
momodolop
|
martinchong 發表於 19-2-21 09:45
佢嘅服務態度真係好

淨係台中?
martinchong
|
momodolop 發表於 19-2-21 10:20
淨係台中?

我之前問過佢,佢話全台灣都去
momodolop
|
martinchong 發表於 19-2-21 10:23
我之前問過佢,佢話全台灣都去

thanks
禁上發言
|
momodolop 發表於 19-2-21 10:20
淨係台中?

跨縣會貴d,司機要住。包車搵返當地司機會平d
martinchong
|
禁上發言 發表於 19-2-21 10:46
跨縣會貴d,司機要住。包車搵返當地司機會平d

佢哋自己會搵司機旅館,因為揸車傷神,同埋來回都要三四個鐘所以就算同縣佢哋都會選擇出去過一晚夜
angieyu
|

我搵緊司機諗住3月中去,可唔可以pm 聯絡方法俾我
EppieL
|
martinchong 發表於 19-2-21 08:44
一年前用過佢架舊五人車台中兩天遊,估唔到仲記得我喎,換咗架新七人車都通知一聲!所以好禮貌同好服務嘅司 ...

樓主你好, 想要阿倫電話, thank you
beelulu
|
一年前用過佢架舊五人車台中兩天遊,估唔到仲記得我喎,換咗架新七人車都通知一聲!所以好禮貌同好服務嘅司 ...

彤彤媽咪
|
回覆 beelulu 的帖子

樓主你好, 想要阿倫電話, thank you....
missmon987
|

想要包車資料
angelatak
|
請pm阿倫電話給我。謝謝!
martinchong
|
angelatak 發表於 19-2-22 22:23
請pm阿倫電話給我。謝謝!

對上全部回覆左
daisy17772
|
樓主你好, 想要阿倫電話, thanks!
hikei
|
3月頭去台北,可唔可以pm 聯絡方法俾我 thx
martinchong
|
hikei 發表於 19-2-23 01:40
3月頭去台北,可唔可以pm 聯絡方法俾我 thx

回覆左啦
larm1941
|
fifiwong