姑娘打黎叫我見醫生睇報告 update22/2

birdbirdfish
|

前幾個星期咳唔停,睇政府醫生,照xray,今日打來要我聽日見醫生,唉,唔知咩事

update 22/2:醫生話照到我有少少肺炎,放下心頭大石,謝謝咁多位jm 的祝福
tsung    發表於 19-2-21 21:52
FJmom    發表於 19-2-21 12:26
FJmom    發表於 19-2-21 12:25
FJmom    發表於 19-2-21 12:25
wcpcelia    發表於 19-2-21 11:52
究竟我是誰
|
birdbirdfish 發表於 19-2-21 09:50
前幾個星期咳唔停,睇政府醫生,照xray,今日打來要我聽日見醫生,唉,唔知咩事
...

送祝福,未事的
c9c99
|
唔好諗咁多住,睇左報告先,未必係想像中咁差
Selinaomcheung
|

新人物
|
無事既,積極面對
hkitty09
|
birdbirdfish 發表於 19-2-21 09:50
...

睇左報告先,唔好擔心。
cecelc
|
無謂諗 平常心面對
二世龜
|
起碼唔係叫你去a and e
taylortse
|
無事既
smile11
|
...

今日才收到,冇事的
Catcatlove
|

Poyau
|

vyhc
|

幾星期才通知,唔駛驚。
嚴重好快通知的。
bongbongmum
|
回覆 birdbirdfish 的帖子

你好! 我都係咳唔停, 睇左兩次西醫, 佢寫左轉介信叫我去睇專科 (佢比左個私家醫生資料我去睇).
請問你睇咩政府醫生?要排好耐嗎?几錢?

麻煩你比d資料我參考下.
birdbirdfish
|
bongbongmum 發表於 19-2-21 10:44

你好! 我都係咳唔停, 睇左兩次西醫, 佢寫左轉介信叫我去睇專科 (佢比左個私家醫 ...

我係睇政府街症咋,因為有一次d 痰有血絲,我講俾醫生知,佢就叫我照肺同驗痰
peony_so_hk
|

20150618bb
|
...
快速去,可能.............小心車輛
藍尾巴
|
幾個星期前,出報告返去聽姐,如果照完幾日內打黎多數無好野
bongbongmum
|

唔該哂.
BTW, 唔駛太担心, 可能純粹同你睇返報告.未必有咩大問題
123BBQ
|
照肺係即照即知的,如果隔了幾天才打比你,應該無物大件事的