傳雙宋婚變

alicialee1210
|
milktealai 發表於 19-2-21 12:59
你估真係韓劇咩

唔制呀
victoriaqueen
|
MrsSingSing 發表於 19-2-21 10:16
好記得BK有jm算過佢兩個會結婚、冇子女,婚後一至兩年左右會離婚。
仲基再婚後反而有子女。

我記得
bunbunbunny
|

weiwei
|
beetle910 發表於 19-2-21 10:29
宋仲基 - 八字

thanks
mickeyeva
|
睇番過jm個c6分析,他倆會結婚,好準,其它仲基有3段婚姻,同第二段婚姻,有2個小朋友,希望唔係真喇
szesze_lam
|
會唔會人地拍戲唔方便帶戒指咋
wcpcelia
|
希望唔係真
pinky-peach
|
好記得BK有jm算過佢兩個會結婚、冇子女,婚後一至兩年左右會離婚。
仲基再婚後反而有子女。

淨係記得有jm老公算仲基會娶個大過佢既老婆
Vin仔媽
|
咁快玩完?唔好呀
hellohelloruby
|
泡泡公主 發表於 19-2-21 10:02
好鍾意佢地兩個, 希望唔會係真......

現年37歲的韓星宋慧喬16年拍《太陽的後裔》時,與宋仲基撻着,前年10 ...

我都好鍾意佢地兩個, 希望唔會係真
藍星人民
|
同埋IG相又唔係全部DELETE曬喎, 仲有合照呀..唔會係真GE
NataliePP
|

|
唔係否認左咩
amyamy123
|
希望唔好係真,佢地結婚時好sweet
流星花丸
|
仲基再婚後反而有子女。

高手在BK
milktealai
|
alicialee1210 發表於 19-2-21 13:10
唔制呀

唔好傷心,睇第二套啦
Harper小哈
|
beetle910 發表於 19-2-21 10:29
宋仲基 - 八字

雖然我不信術數玄學,但這個舊post所預測的內容, 真的令人嘖嘖稱奇
cattz288
|
唔好捕風捉影喇, 睇返新聞話宋久唔久都會清IG既相
gmvn123
|
Harper小哈 發表於 19-2-21 14:50
雖然我不信術數玄學,但這個舊post所預測的內容, 真的令人嘖嘖稱奇
...
舊POST出嗰時未傳宋宋拍拖嗎??
小詠
|
mickeyeva 發表於 19-2-21 13:57
睇番過jm個c6分析,他倆會結婚,好準,其它仲基有3段婚姻,同第二段婚姻,有2個小朋友,希望唔係真喇 :bash ...

如睇八字, 宋仲基妻星不但不入配偶宮,而且配偶宮被剋星強佔, 所以妻易被人所奪, 即係多人喜歡有人同佢爭, 同埋婚姻生活, 感情生活都要低調才能長久, 所以見他少提太太, 都係好事黎, 妻為財星, 屬木, 佢既太太應該係瘦或者高

宋楚喬 - 在婚後,會為其夫奉獻出所有的心力,以夫為榮,不過, 卻可能與公婆及夫家親人產生許多磨擦及不愉快,
配偶星為官殺星,官殺星的五行屬金。配偶長得白皙, 她喜歡文靜既男仔, 配偶方面, 傾向會比佢年紀細