幾週開始可以book定照結構

cctsang520
|
就來15週,請問各位,太概幾週開始可以卜定照結構?
肥虎虎
|
cctsang520 發表於 19-2-21 11:47

8 week就要book
你15 week快d打電話啦
s_for_samantha
|
12W都好多full左 要快啦
musiccisum
|

而家要book定
臭Patpat小B
|
個時我十十下12w先book,好呢hea,好彩先生放平日冇甘full
smiletkl
|

醫生8週已經叫我去book,好難 book 㗎
cymc1987
|
咁係咪8週打去卜20週時照結構?
RubyYu07
|
12週穩定後我就book啦,你宜家快Dbook啦
smiletkl
|
cymc1987 發表於 19-2-21 15:36
咁係咪8週打去卜20週時照結構?

你話照結構,姑娘會先問你預產期,幫妳睇下幾時照
mama_flower
|
8週打去最快已經book到3個月後先有位,即20週左右
lisa寶寶
|
大家都揀去邊間照結構啊?
sandy_astroboy
|
lisa寶寶 發表於 19-2-21 22:18

朋友介紹左王x宏醫生,佢有母胎學
moksamuel
|
八週有D可以book了,有D醫生12w先可book,快D book,book定唔洗落訂,電話就得
WinnieYeung0602
|

回覆 cctsang520 的帖子

一般照結構係18-22W之內

唔係所有婦產科有得照
要早D打去book...

我醫生有介紹2個,你試下仲有無位...
龔醫生 27770 0337 (尖沙嘴)
林醫生 2877 3280 (中環)

Sharonto1020
|

我13週剛剛book咗
JD930
|

我5w第一次產檢時順便book埋

cctsang520
|
WinnieYeung0602 發表於 19-2-22 10:55
回覆 cctsang520 的帖子

一般照結構係18-22W之內

謝謝呀
CCYXXX
|
lisa寶寶 發表於 19-2-21 22:18

我揾王偉明醫生,好細心,重有一份彩色報告同照片。
kakakwok716
|
我好似7-8w 已經book
mamiewg
|
醫院會建議18~22, 不過愈早去可能發育得冇咁快,太遲又唔好,所以我21 wks 先去照,不過要早d book, 好多疹所好快冇期同埋唔照結構,我果時照左2500 蚊,祝你一切順利