夫婦情感

跳至

首頁
12345...8

尾頁

洋房

iloveicecreamso 發表於 19-2-21 13:27
回覆 空巢媽媽 的帖子

平時食飯都係佢請我食飯多,佢都試過因為激嬲我而買禮物比我(唇膏之類 1000內)

呢d男人唔要得,長痛不如短痛

複式洋房

回覆 crystal媽咪 的帖子

A

複式洋房

回覆樓主:

P.

男爵府

iloveicecreamso 發表於 19-2-21 13:27
回覆 空巢媽媽 的帖子

平時食飯都係佢請我食飯多,佢都試過因為激嬲我而買禮物比我(唇膏之類 1000內)

飛啦

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

eddieman 發表於 19-2-21 13:19
呢啲男人,算把啦!遲啲可能開房要你夾番錢啊!

咁大鑊
不要從別人的嘴裡去認識我

大宅

crystal媽咪 發表於 19-2-21 13:51
咁大鑊

好難講,呢啲正宗算死草,斤斤計較正仆街!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

eddieman 發表於 19-2-21 13:53
好難講,呢啲正宗算死草,斤斤計較正仆街!

……

大宅

crystal媽咪 發表於 19-2-21 13:58
唔好為咗呢啲人講粗口,一陣間死咗account就無謂。 如果真係有啲咁嘅人,執到真係要喊三聲
...

仆街唔係粗口,你睇電視劇成日都講。
呢啲人做得出架!你諗下,要條女陪你去拜山,幾有面呀!咁都唔捨得出埋條女份錢?唔係嘛?如果照呢個邏輯,將來開房仆野,咪要條女夾番一半房租?

寶石宮

eddieman 發表於 19-2-21 14:02
仆街唔係粗口,你睇電視劇成日都講。
呢啲人做得出架!你諗下,要條女陪你去拜山,幾有面呀!咁 ...

……

水晶宮

回覆樓主:

飛佢啦

大宅

crystal媽咪 發表於 19-2-21 14:05
電視劇成日都講,不過呢度算係粗口,會畀人遮蔽留言
可能佢話畀人聽女朋友自己出錢過嚟拜山,好有先人嘅心 ...

話之係咪粗口,佢鍾意點就點,我唔在乎!

多餘啦!有心既唔係出機票錢,有心就會買啲香燭衣紙祭品拜祭就得喇!其實跟埋去已經好有心啦!呢種男人小家都咁,如果將來係埋一齊,仲有排受呀!我自己係男人都好憎人斤斤計較,好討厭!

瑪瑙宮

iloveicecreamso 發表於 19-2-21 13:46

講開去旅行之前試過佢係我生日正日既時候,同我嘈交,因為我叫佢買支唇膏比我, ...

咁點解你會頂到而家? 比我飛左佢好耐.

咁乞人憎的男人都有人愛上?

kittttty    發表於 19-3-2 14:24

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

iloveicecreamso 發表於 19-2-21 12:33
我男朋友提出叫我陪佢番內地一個城市掃墓 仲有佢呀公一齊 去3-4日 掃完墓以外既日子就可以飲飲食食 佢提出 ...
相信你同佢関係都好好喇,甘計較.........你下次叫佢食自己

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

iloveicecreamso 發表於 19-2-21 12:33
我男朋友提出叫我陪佢番內地一個城市掃墓 仲有佢呀公一齊 去3-4日 掃完墓以外既日子就可以飲飲食食 佢提出 ...
要唔都無問題,免浪費時間

別墅

咪鬼去喇,掃墓
http://bit.ly/DJI_MavicProV2

大宅

回覆 空巢媽媽 的帖子

唔好同呢種男人一齊, 佢咁樣數出嚟即係佢平時就根本計住算住, 只不過收埋係心, 但適當時候 (例如鬧交 or 佢理虧時) 就會拎出嚟壓你, 要你屈服. 其實最計較既人係佢自己, 如果真係唔計較, 又點會記得餐飯幾多錢丫?! 佢話人你 "港女" 只係掩飾佢小家度縮, 根本係小男人一個!! 下下咁計住會好辛苦, 你亦唔會夠佢計得精, 所以你趁早搵過個啦!

大宅

iloveicecreamso 發表於 19-2-21 13:46

講開去旅行之前試過佢係我生日正日既時候,同我嘈交,因為我叫佢買支唇膏比我, ...

佢真係好老土, 就算佢唔開口AA, 我相信樓主你都唔會乜都要佢比啦, 去旅行都係想開心je, 男人老狗佢咁樣開到口真係好肉酸, 荒死洗多佢一蚊都會無左忽肉咁!! 未出發已經落定閘, 叫你唔好洗佢d錢咁款!! 我聞到佢好大陣孤寒除呀!

多口問句, 樓主男友讀書定做緊野?

男爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

好肯定再鬧交又會再提番「$4500生日飯」
無限loop

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

比著我, 一日未結婚我唔會餐餐食飯佢俾錢, 一人一次輪住俾, 就係費事遇到嘈交時, 有人數番出黎! 再者又未知佢最後係你老公!

複式洋房

回覆 diorism 的帖子

A

首頁
12345...8

尾頁

跳至