自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

I9528 發表於 19-2-21 13:53
來來去去都只係黑白,換咗都唔覺

又係喎

珍珠宮

但係佢一樣有D設計好花巧, 只係佢自己平時打扮唔花巧,
BK好興問人到中年點打扮, victoria係一個好例子, (瘦當然重要), 但亦可以穿出唔同style

珍珠宮

DoReMi媽媽 發表於 19-2-21 13:51
其實我一路有睇佢啲衫的,估唔到Bk都有人留意佢

我無成日留意,耐唔耐。因為我買唔起,先唔想睇。 我以前仲去過店鋪免費試穿但真係唔夠高。。唔夠瘦。

珍珠宮

超級特務 發表於 19-2-21 13:53
cutting 係好俐落

唔知是否真的她本人設計,係的話真係幾有品味。

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

YEOMORGAN 發表於 19-2-21 13:39
真的估她唔到。其實啲衫都係她自己的style

好似本身佢自己屋企都係有家底的,如冇記錯

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

好奇請教下,呢種西裝褸嘅袖,點可以成日啜左上去?成日要啜返上去定係有橋妙?

象牙宮

YEOMORGAN 發表於 19-2-21 13:56

我無成日留意,耐唔耐。因為我買唔起,先唔想睇。:hehehe ...

我耐唔時會上selfridges, net a porter ...啲英國網站睇衫,所以會睇到,自從慣咗網上買衫,而家小咗去舖度睇

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

真係靚

珍珠宮

DoReMi媽媽 發表於 19-2-21 14:04
我耐唔時會上selfridges, net a porter ...啲英國網站睇衫,所以會睇到,自從慣咗網上買衫,而家小咗去舖 ...

我無上網買嘢架。不過現在的連鎖店衫的款式都千篇一律。 連根拔都係無乜款。但我就幾中意Harvey Nichols,比較多不同的牌子望下。

琥珀宮

畀面勳章

YEOMORGAN 發表於 19-2-21 14:22
我無上網買嘢架。不過現在的連鎖店衫的款式都千篇一律。 連根拔都係無乜款。但我就幾中意Harvey Nichols, ...

而家 d 連鎖店,款式好娘,買唔落手

珍珠宮

I9528 發表於 19-2-21 14:26
而家 d 連鎖店,款式好娘,買唔落手

Exactly! 同埋韓式版型

象牙宮

YEOMORGAN 發表於 19-2-21 14:22
我無上網買嘢架。不過現在的連鎖店衫的款式都千篇一律。 連根拔都係無乜款。但我就幾中意Harvey Nichols, ...

我連根拔都好耐無去了,佢話送coupon我都懶得去攞,我直接喺selfridges買衫都平過佢

水晶宮

回覆 YEOMORGAN 的帖子

真係OK架, 佢果D著得出街, 包包都係用得架, 唔係果D "fashion既嘢你識條鐵系列"

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

靚... 可惜我呢D C9 身型CARRY 唔到..

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

YEOMORGAN 發表於 19-2-21 13:31
好簡潔。不過那些剪裁要衣架身型才穿得好睇。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

有D似"天蘭要你好看"嘅士DIE佬

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

著褲仲型

珍珠宮

gingerszeto 發表於 19-2-21 15:27
有D似"天蘭要你好看"嘅士DIE佬

咩係天蘭要你好看?

首頁

尾頁

跳至