收毛孔有咩可以推薦啊?毛孔好大

Hayleychu
|

Wingbe0623
|
回覆 Hayleychu 的帖子

搽面嘅精華我用彈彈珠,收毛孔效果唔錯!當初我都係睇到效果相先決定試
Candy612    發表於 19-3-7 15:48
Hayleychu
|
Wingbe0623 發表於 19-2-21 14:13

搽面嘅精華我用彈彈珠,收毛孔效果唔錯!當初我都係睇到效果相先決定試 ...

請問咩系彈彈珠啊?
Amanda_lee
|
Hayleychu 發表於 19-2-21 13:42

我有做紧Pico黄金蜂巢頭,開始見到啲效果,不過真係有啲痛
Vin仔媽
|

搽面嘅精華我用彈彈珠,收毛孔效果唔錯!當初我都係睇到效果相先決定試 ...

請問乜係彈彈珠
KAKA718
|

彈彈珠???
Hayleychu
|
Amanda_lee 發表於 19-2-21 15:09

打完幾耐會見到效果啊?我毛孔真系好大(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)
Hayleychu
|
KAKA718 發表於 19-2-21 15:25
彈彈珠???

我都吾知咩啊
8po
|
Pico蜂巢最work! 會紅幾日出唔到街 但都值得嘅
Wingbe0623
|
我係睇到依張相所以買左彈彈珠的!彈彈珠係洗完面之前當精華搽的

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Hayleychu
|
Wingbe0623 發表於 19-2-21 17:30
我係睇到依張相所以買左彈彈珠的!彈彈珠係洗完面之前當精華搽的

果罐精華既名叫彈彈珠?
Hayleychu
|
8po 發表於 19-2-21 17:01
Pico蜂巢最work! 會紅幾日出唔到街 但都值得嘅

大概一次幾錢左右啊?(emoji)
Amanda_lee
|
Hayleychu 發表於 19-2-21 15:55
打完幾耐會見到效果啊?我毛孔真系好大(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

依家打咗3次,通常打完一星期後開始慢慢見到效果,我做果間治療師做得好仔細,佢地唔限下數所以通常會幫我打好耐 係我有陣時忍唔住痛叫佢停
heily123
|
Amanda_lee 發表於 19-2-21 18:45
依家打咗3次,通常打完一星期後開始慢慢見到效果,我做果間治療師做得好仔細,佢地唔限下數所以通常會幫我打 ...

幾多錢一次
Hayleychu
|
Amanda_lee 發表於 19-2-21 18:45
依家打咗3次,通常打完一星期後開始慢慢見到效果,我做果間治療師做得好仔細,佢地唔限下數所以通常會幫我打 ...

我都有興趣啊,請問幾錢一次啊?
meek
|
Amanda_lee 發表於 19-2-21 15:09

你做邊種?我做嗰部 pico 完全唔痛
Amanda_lee
|
heily123 發表於 19-2-21 19:04
幾多錢一次

我果陣join plan維返二千蚊一次
見佢依家有個試做980,好似都包嫰膚同收毛孔两part,我諗同fullset一樣
Amanda_lee
|
Hayleychu 發表於 19-2-21 19:18
我都有興趣啊,請問幾錢一次啊?

join plan2000次
Amanda_lee
|
meek 發表於 19-2-21 19:20
你做邊種?我做嗰部 pico 完全唔痛

pico genesis ,你係咪都係做黄金蜂巢頭??
Hayleychu
|
Amanda_lee 發表於 19-2-21 19:30
join plan2000次

請問可以PM我詳情嗎?Thank you