自由講場

跳至

首頁

尾頁

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

禁止發言 發表於 19-2-21 17:24
我先分享呢兩日 不過我唔係成日煮
希望各位都分享下 等我多d菜式無咁悶
計返呢個價錢 出去可以食到五日了

13.5可以有8隻雞翼咁抵既?幾錢一磅呀

大宅

yanyan-mummy 發表於 19-2-21 19:17
13.5可以有8隻雞翼咁抵既?幾錢一磅呀

16一磅
同區另一街市26蚊磅

大宅

newspaperhang 發表於 19-2-21 17:37
過隔離睇睇
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=7098193
我就收藏左果個p ...

嘩13年 我都好奇d價錢咁唔同

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

禁止發言 發表於 19-2-21 19:18
16一磅
同區另一街市26蚊磅

我呢度20磅,而且一磅都未必有8隻

大宅

yanyan-mummy 發表於 19-2-21 19:21
我呢度20磅,而且一磅都未必有8隻

嘩好大隻嫁?我呢到個d算大隻都有8隻喎 我都好驚訝
頭先又買左兩舊大雞扒整手撕雞撈烏冬 都係14蚊

珍珠宮

2018復活節勳章 hashtag旅遊勳章

禁止發言 發表於 19-2-21 19:19
嘩13年 我都好奇d價錢咁唔同

咁果時係平d 既但果d 餸都係偏平
分享:愛遊泰(內有曼谷芭堤雅清邁資料)
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=14416337&fromuid=956408

珊瑚宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

禁止發言 發表於 19-2-21 19:04
出去食其實都係咁 我唔係話健康 只係無咁唔健康 因為連菜都無

所以喺得屋企食就應該要健康啲, 均衡啲, 魚肉菜三樣必有。

首頁

尾頁

跳至