第一次同BB見面

Bananaaaa
|
今日終於等到第一次產檢啦。見到閃閃閃同第一次聽到心跳聲,好感動.
今次產檢終於確定係8w,BB唔知係咪太興奮啦,心跳191
好期待3星期後再同BB見面。
我要做媽媽
|
好好休息,第日佢胎動嘅時候仲興奮呀
chingsss
|
係正常嫁,恭喜哂(emoji)
GCHK
|
好明白,果種感覺真係好興奮
s_for_samantha
|
Bananaaaa 發表於 19-2-21 19:26
今日終於等到第一次產檢啦。見到閃閃閃同第一次聽到心跳聲,好感動.
今次產檢終於確定係8w,BB唔知係 ...

見到閃閃個刻真係不能言語 BB真係好叻叻
kewpie160523
|
第一次產檢時見到bb感覺好奇妙
mapamia
|
每次聽到BB 心跳真係好感動。就算我而家有胎動,知道佢係活潑健康,每次聽到心跳都好感動!
祝好孕!胎動就係另一個感動時刻
bchuma
|
Bananaaaa 發表於 19-2-21 19:26
今次產檢終於確定係8w,BB唔知係 ...

幸福的你
Carmen8080
|
191好勁
Bananaaaa
|
我要做媽媽 發表於 19-2-21 19:48
好好休息,第日佢胎動嘅時候仲興奮呀

好期待所有嘅第一次
Bananaaaa
|
chingsss 發表於 19-2-21 20:01
係正常嫁,恭喜哂(emoji)

我仲問醫生點解跳咁快
Bananaaaa
|
GCHK 發表於 19-2-21 20:12
好明白,果種感覺真係好興奮

好奇妙嘅感覺
Bananaaaa
|
mapamia 發表於 19-2-21 21:31
每次聽到BB 心跳真係好感動。就算我而家有胎動,知道佢係活潑健康,每次聽到心跳都好感動!
祝好孕!胎動就 ...

佢每日健康活潑成長就好感動了
Bananaaaa
|
Carmen8080 發表於 19-2-21 21:48
191好勁

係啊..我都問醫生點解好似跳得咁快?醫生話正常我先放心。
Carmen8080
|
Bananaaaa 發表於 19-2-21 22:10
係啊..我都問醫生點解好似跳得咁快?醫生話正常我先放心。

越快越好 證明阿b strong
Margot215
|
我明白呢種感覺呀!要保持心境開朗!
GCHK
|
Bananaaaa 發表於 19-2-21 22:07
好奇妙嘅感覺

對對對,就係覺得好神奇,好奇妙
haha748494
|
我記得細B當時都系190,正常架,多D休息喇。
fungenergy
|
我第1次見到B係180
跟住10周再照又係180
醫生話正常的~
moksamuel
|
加油,好好享受孕期我覺得最親密