自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

頭先睇my tv 日本節目<仔仔一堂>, 主持人係觀月阿里莎。。。呃。。。點解阿里莎係咁既樣嘅, 我印象中既觀月阿里莎係咁個喎。。。

珍珠宮

回覆 魚兒小寶貝 的帖子

一方面奇怪變成咁,另一方面亦慨嘆歲月催人, 明星都咁,我地普通人更加。。。

公爵府

佢出道15 歲
依家42
肯定唔同樣㗎喎
你post 佢嗰啲相十幾歲咋

珍珠宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

回憶總是美好的,所謂十八無醜婦,歲月不饒人。你睇宮澤理惠,當年直頭靚到揼一聲啦!依家得後藤久美子仲叫keep到咋!

wcpcelia    發表於 19-2-22 15:24

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

佢個樣以前睇鬼嫁日記已經係而家咁架喎。

而鬼嫁日記係2005年既,咁佢keep到吖﹗
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

琥珀宮

畀面勳章

人會老架喎

珍珠宮

熱血勳章 畀面勳章 陪月勳章

你十五歲時都唔係而家呢個樣啦

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

唔講都唔認得

Poyau    發表於 19-2-21 21:45

男爵府

不如樓主 post 自己 15 歲,和而家的相出來,比大家評評是否一 d 冇變。

珍珠宮

魚兒小寶貝 發表於 19-2-21 20:41
頭先睇my tv 日本節目, 主持人係觀月阿里莎。。。呃。。。點解阿里莎係咁既樣嘅, 我印象中既觀月 ...

日本女星好易走樣。 老態比中國人更勁,好多日本女明星都係咁。
中間由紀惠都走晒樣啦

公爵府

魚兒小寶貝 發表於 19-2-21 20:46
回覆 魚兒小寶貝 的帖子

一方面奇怪變成咁,另一方面亦慨嘆歲月催人, 明星都咁,我地普通人更加。。 ...

好怪,

反而香港舊一代女明星冇呢個問題,
好似羅蘭、李香琴、馮寳寳⋯⋯
佢哋由後生(甚至童星)演到甘草,
我可以一眼就認得出,

珍珠宮

Wild_Lady 發表於 19-2-21 20:47
佢出道15 歲
依家42
肯定唔同樣㗎喎

咁我印象係咁吖嘛

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

都仲睇得下

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

當年嘅日劇女王都做緊阿媽/阿嬋嘅角色

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

咁似黎燕珊既?

珍珠宮

my005 發表於 19-2-21 20:51
佢個樣以前睇鬼嫁日記已經係而家咁架喎。

而鬼嫁日記係2005年既,咁佢keep到吖﹗ ...

因為我冇睇開日劇,以前淨係睇過東京愛的故事,同木村幾套。。。所以頭先見到嚇一跳,我印象佢唔係咁既樣個喎,唔通記錯人?即刻上網搵返,原來我真係冇記錯

禁止訪問

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

cara.mak 發表於 19-2-21 21:03
日本女星好易走樣。 老態比中國人更勁,好多日本女明星都係咁。
中間由紀惠都走晒樣啦
...

仲間由紀惠要湊孖,對住勞心勞力老公

珍珠宮

toffeechoco 發表於 19-2-21 20:58
你十五歲時都唔係而家呢個樣啦

係呀,所以我咪慨嘆歲月催人,我地普通人更甚,睇人地既時候先驚覺自己都應該走左樣

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

魚兒小寶貝 發表於 19-2-21 21:10
因為我冇睇開日劇,以前淨係睇過東京愛的故事,同木村幾套。。。所以頭先見到嚇一跳,我印象佢唔係咁既樣 ...

唔緊要啦,人老左就係咁,習慣下咁黎欣賞佢啦。
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

首頁

尾頁

跳至