減肥後多左好多紋...好肉酸

tinafung_
|
之前放縱亂食野,肥到170磅,後尾努力減到依家117磅...係瘦左好多好睇左,但個肚腩同大脾就多左好多橙皮紋!過多3-4個月都唔敢著短褲...點好?
chann902
|
tinafung_ 發表於 19-2-21 20:48
之前放縱亂食野,肥到170磅,後尾努力減到依家117磅...係瘦左好多好睇左,但個肚腩同大脾就多左好多橙皮紋 ...

你用左幾耐減呀,瘦咁多有紋好似係正常架
choyeebobo
|
之前放縱亂食野,肥到170磅,後尾努力減到依家117磅...係瘦左好多好睇左,但個肚腩同大脾就多左好多橙皮紋 ...

點減
yasuumi
|
我都想知點減呀,我3個月減左17磅都覺辛苦,因為我為食底
Bonnyieie
|
係咪好短時間之內減肥成功?如果減得太快就會出現橙皮紋架
wing_tt
|
搽BIO OIL自己按摩
Mmcchristine
|

請問可以分享一下減肥方法嗎
黑色誘惑
|
yasuumi 發表於 19-2-22 15:43
我都想知點減呀,我3個月減左17磅都覺辛苦,因為我為食底

點減?
請教
boeysamuel
|

我生左9個月 肥到160磅 平時湊仔好忙食得一兩餐都係瘦得小小 係呢2個月見到隻酵素幾掂咁 試完排左d宿便 即刻輕勁多(emoji) 平時兩三日先大便一次 谷住個肚 ☹️ 不過d妊娠紋我淡左好多喇 keep住有用一隻淡紋gel
yasuumi
|
回覆 黑色誘惑 的帖子

我用代餐產品同做運動減架
ummeko
|
好誇張喎!前前後後減成60磅,怪唔得會有紋啦
serenasy
|
回覆 tinafung_ 的帖子

都唔洗等多幾個月,依家有時候已經熱到會想着背心短褲,jm不如用下bio-oil,勤力少少早晚按摩下,一兩個月之後應該會見到效果嘅
fannyauau
|
我個時陀bb都有好多橙皮紋, 都係靠搽bio-oil去紋
tinafung_
|
choyeebobo 發表於 19-2-22 14:13
點減
我有join PT course,都係努力做運動同控制飲食
tinafung_
|
fannyauau 發表於 19-2-26 21:41
我個時陀bb都有好多橙皮紋, 都係靠搽bio-oil去紋
油會唔會好痴立立嫁?同埋係邊買到?
虫虫主人
|
回覆 boeysamuel 的帖子

請問吃邊隻酵素同輕過幾多磅?