自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

oceandeepsea 發表於 19-2-22 09:28
成個廚房都做到,係枱面鑽多個孔都唔做,有冇搞錯,多數裝係升盤左或右上角,濾芯放係升盤下,如果咁佢地 ...

就係所有電器佢都肯開窿,就係個濾水器唔肯。

男爵府

oceandeepsea 發表於 19-2-22 09:39
吊櫃下要做led燈,光猛好多,依d 有限錢

報價單唔係手,唔記得咗LED燈要做幾長了,佢報價四千幾蚊,唔知算唔算貴?但依家全屋都要裝修,要洗好多錢,想慳得就慳,所以咪慳埋呢幾千蚊囉

男爵府

oceandeepsea 發表於 19-2-22 09:32
合約報價都打個底,用果個價黎比訂,唔係就無標準,究竟係計廿五萬定廿八萬?所以開工期間,係可以改野,加 ...

佢哋感覺比我係好唔鍾意我哋改嘅。因為要就電制位同窗口關係,改設計改咗兩次,之後廚櫃顏色想改,都係咁叫我地唔好改。哩間野係我老公個好朋友個朋友開的,加上已落了一半訂,否則返大陸造最多四萬蚊,唔使受咁多氣

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

momokeikei 發表於 19-2-22 12:40
就係所有電器佢都肯開窿,就係個濾水器唔肯。

咁就奇怪

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

momokeikei 發表於 19-2-22 12:45
報價單唔係手,唔記得咗LED燈要做幾長了,佢報價四千幾蚊,唔知算唔算貴?但依家全屋都要裝修,要洗好多錢 ...

吊櫃下面果d好似叫 T5 管,好似一米長,四五百,做埋牆身開關制

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

momokeikei 發表於 19-2-21 21:44
第一次裝修無知問:
新造廚房打算買洗碗碟機、抽油煙機、嵌入式蒸焗爐和枱下裝濾水器。請問裝修師傅通常係 ...
甘.........真係白紙黑字,全部寫低同有圖樣,你用什麼牌子型號呎吋,先問[裝修師父]甘得唔得如果可能的話,有曬所有資料

首頁

尾頁

跳至