有冇人俾小朋友飲過保兒加營素?

udonnut
|
想問下呢隻雅培保兒加營素好唔好?係咪真係有效幫小朋友增高同埋增強免疫力?
我要做媽媽
|
我覺得好甜亞,個人唔系好鐘意
debode
|
我一直都有比小朋友飲,覺得效果都唔錯,增高比較明顯,早排流感爆發,我個仔都力保不失
debode
|
我要做媽媽 發表於 19-2-22 15:32
我覺得好甜亞,個人唔系好鐘意
我仔飲緊減甜果隻,我試過OK唔甜
fiona829
|
debode 發表於 19-2-22 20:11

即係邊隻?我見一個朱古力味,一個雲尼拿~無減甜
FlippyFlp
|
好多媽咪都會揀呢隻比小朋友,我身邊啲媽咪朋友都係揀呢隻,而家好似話BB expo 做緊優惠,買幾罐就有嘢送
chuyi
|
FlippyFlp 發表於 19-2-22 23:28
好多媽咪都會揀呢隻比小朋友,我身邊啲媽咪朋友都係揀呢隻,而家好似話BB expo 做緊優惠,買幾罐就有嘢送 ...

我都上網見到雅培保兒加營素有優惠,買四罐有玩具送,我好想要防水攝錄機,個鏡頭可以180度旋轉,仲可以喺水下面拍攝

moksamuel
|
係咪三歲以上飲,有朱古力味好似幾好 
lisa_prosser
|
chuyi 發表於 19-2-23 12:00
我都上網見到雅培保兒加營素有優惠,買四罐有玩具送,我好想要防水攝錄機,個鏡頭可以180度旋轉,仲可以喺 ...
呢個正喎!暑假同小朋友去泰國游水用得着!喺邊度買奶粉先有得送?
reginachong64
|
lisa_prosser 發表於 19-2-23 16:02
呢個正喎!暑假同小朋友去泰國游水用得着!喺邊度買奶粉先有得送?
要去BB expo,好似萬寧個Booth有得送
我要做媽媽
|
debode 發表於 19-2-22 20:11

仲有減甜㗎,咁就真係唔知道喇