親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

我本人想去石垣好耐, 因為係網上見到風景好靚, 早兩星期見到航空公司做優惠(其實唔係特別平, 因為始終係暑假),所以二話不說買左機票, 連埋朋友一家, 共7大1小.
剛才睇酒店, 嘩, 一間酒店房都貴到飛起, 再係A字頭睇埋民宿, 因為想兩家一齊住開心D, 但原來都好貴, 成3000一晚, 我地去8日7夜. 好拿利. 請問知唔知有冇其他石垣民宿網站可以選擇下?
謝謝

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

winkho 發表於 19-2-21 22:40
我本人想去石垣好耐, 因為係網上見到風景好靚, 早兩星期見到航空公司做優惠(其實唔係特別平, 因為始終係暑 ...

唔知你邊幾日去,但我之前暑假住呢間酒店 twin room 都係七百幾蚊一晚咋喎, 仲係碼頭旁好方便

http://peace-k.jp/bell/index.php

再唔係呢間都唔錯

https://www.vessel-hotel.jp/ishigaki/rooms/

禁止訪問

禁止訪問

大宅

回覆 shinku 的帖子

謝謝

大宅

回覆 nswrn 的帖子

我係26/7-1/8 去。唔知係咪接近你所講既日子所以貴呢好我試下好似你咁講分開book.謝

侯爵府

winkho 發表於 19-2-22 23:41
回覆 nswrn 的帖子

我係26/7-1/8 去。唔知係咪接近你所講既日子所以貴呢好我試下好似你咁講分開book.謝

暑假住宿唔會平,佢地係旺季,酒店同民宿好快爆,上年我同仔(8歲)去住間酒店都要900蚊晚

珍珠宮

我本人想去石垣好耐, 因為係網上見到風景好靚, 早兩星期見到航空公司做優惠(其實唔係特別平, 因為始終係暑 ...

3000除7都係四百蚊一個大人?
都貴?

侯爵府

八個人三千蚊一晚,好平喎,每人$375一晚,抵啦!

大宅

係,真係好貴。我23/8去見啲酒店要成四千一晚,最後決定分兩間酒店。而家訂左一間,仲有一間未訂,仍在找尋中。

首頁

尾頁

跳至