「高凱寧」Enjoy做《愛回家》甄詠珊是否亞記人?

mickeyeva
|
高小姐幾順眼呀!

[p=28, null, left]藝人甄詠珊加入無綫後有不少拍劇機會,形象愈來愈入屋,最近更參與處境劇《愛.回家之開心速遞》,飾演熊家的鄰居「高凱寧」高小姐,與「根叔」劉丹有「感情線」,其實因劇情安排一些錯摸及誤會,令「根叔」以為「高小姐」對自己有意思,最近播放的一集,「根叔」誤會「高小姐」想公開表白,搶着問對方可否做自己女朋友,「高小姐」解釋對他只是長者的關懷,一眾熊家成員及街坊見證事件,「根叔」可謂瘀到爆,效果令觀眾捧腹大笑!

甄詠珊表示很開心有份演出處境劇,真的有家庭的溫馨感覺:「能夠加入到咁高收視嘅《愛.回家》家庭,好開心同滿足,每次開工時間都過得好愉快,希望再有機會畀我發揮高小姐呢個角色,希望大家都鍾意咁感性嘅高小姐啦!」而小珊的魔力更迷倒小觀眾,她指有朋友來電,笑言在電視見到珊珊姐姐出現即表現勁興奮:「佢個仔5、6歲,見到我好興奮,話要成個電視搬入廚房一齊睇,我個朋友話要我賠番部電視畀佢!好搞笑呀!」

同劉丹有感情線?

融入家中~

全家福!

燒嘢食唔少得。

好Friend咁喎。

popocat
|
佢以前好似唱歌?同石詠莉一齊係女子組合成員?
ohlove416
|
popocat 發表於 19-2-21 23:38
佢以前好似唱歌?同石詠莉一齊係女子組合成員?

jtw_ki
|
佢以前係組合「freeze」嘅成員之一,隊組合行性感路線,而佢同另一隊員都係全身都整過哂(石詠莉唔肯定有冇整,因為佢冇公開講過)
drizzle
|
jtw_ki 發表於 19-2-21 23:46
佢以前係組合「freeze」嘅成員之一,隊組合行性感路線,而佢同另一隊員都係全身都整過哂(石詠莉唔肯定有冇 ...

佢仲好似係bosco既ex
tsung
|
冇認識
yaumuimui
|
drizzle 發表於 19-2-22 01:38
佢仲好似係bosci既ex

對,黃宗澤ex, 宜家老左返而比較順眼。
wcpcelia    發表於 19-2-22 15:24
cattz288
|
tsung 發表於 19-2-22 07:01
冇認識

x2
theclacheng
|
佢以前係組合「freeze」嘅成員之一,隊組合行性感路線,而佢同另一隊員都係全身都整過哂(石詠莉唔肯定有冇 ...

以前叫整容三嬌?行騎呢性感路線? 吾似黃中意個type喎。佢個樣好難認,其實佢應該3X,好似好老咁
ChloeMa
|

咁佢好似老過石詠莉好多。
tingtingalex
|
佢咪做套單身媽咪,我老婆係大佬……
買生果
heysara
|
原來真係佢
佢呢個角色令到佢好師奶老左好多
jtw_ki
|
theclacheng 發表於 19-2-22 08:17

以前叫整容三嬌?行騎呢性感路線? 吾似黃中意個type喎。 ...

Bosco同佢一齊時,佢仲未整容,個時仲係圈外人,分手後隔咗好耐佢先大整再入行做歌手
南丁媽咪
|
下.....我以為佢係姨姨級的演員
個角色好c9

佢做劇講野都冇表情冇起伏
成日以為呢個角色係似有長期病或奇怪鄰居先做到咁
Mrs周
|
阿嬸咁嘅樣