第一次用1800蚊買一樽仔面膜

ahpoo
|
得50ml係好多人讚既renewing pack!係咪真係甘正架希望有效果啦係咪一開始日日用先?jm係用水洗定用waterfall 潔膚水抹?
wcpcelia    發表於 19-2-23 17:24
tansyneko    發表於 19-2-22 13:49
cinda72.
|
ahpoo 發表於 19-2-22 00:11
得50ml係好多人讚既renewing pack!係咪真係甘正架希望有效果啦係咪一開始日日用 ...

真,呢隻野堅正
唔貴架啦,我廿幾30年前買都要5舊水架
stkyo
|
Valmont?我十幾年前好鍾意用,不過太貴
hippoo
|
一尊用到幾耐,?
難離難捨
|
幸福面膜真心名不虛傳
我買開salon裝
jackiemei
|
有冇相?
AX21
|
好吸引 依隻面膜是否cream mask咁?要敷幾耐?
AX21
|
cinda72. 發表於 19-2-22 00:13
真,呢隻野堅正

仙姐,依隻for保濕定美白?我4x啱唔啱用?
ahpoo
|
cinda72. 發表於 19-2-22 00:13
真,呢隻野堅正

好期待啊等我hydra facial完先開封用
cbeyond
|
用得好, 有效果, 值啦
ahpoo
|
難離難捨 發表於 19-2-22 00:20
幸福面膜真心名不虛傳
我買開salon裝

而家邊度有salon size賣?sell 屎話全香港都無
cindy618
|
得50ml係好多人讚既renewing pack!係咪真係甘正架希望有效果啦係咪一開始日日用 ...

等你review
ahpoo
|
AX21 發表於 19-2-22 00:27

我未開啊不過應該cream texture!每日薄薄甘敷或每星期厚敷一次
ahpoo
|
AX21 發表於 19-2-22 00:29

Sell 屎話更新活膚
cinda72.
|
AX21 發表於 19-2-22 00:29

我覺得係嫰膚多
當年用完,面珠仔反晒光,雞蛋咁架
咁當然,當年我都係青春少艾,皮膚本身都靚,但用完果種光澤都明顯分到既
4x用應該都冇問題
wcpcelia    發表於 19-2-23 17:25
cinda72.
|
ahpoo 發表於 19-2-22 00:31
而家邊度有salon size賣?sell 屎話全香港都無

Salon size我睇過人講話效果冇咁好,同細size似有分別
利申,salon我未用過,聽講乍
cinda72.
|
AX21 發表於 19-2-22 00:27

Cream mask,我果時起碼full佢20分鐘至30分鐘,貴丫麻
ahpoo
|
cinda72. 發表於 19-2-22 00:39
Salon size我睇過人講話效果冇咁好,同細size似有分別
利申,salon我未用過,聽講乍
...

第一次用都係用正貨size先睇下遲d有無機會買salon size 比較下
大。美人
|

好好用
hoikiuqq
|
人人話好用, 但我用親都會爛面, 勁出粒粒。可能我太敏感了。