轉奶粉問題

cattbobo
|
美贊臣Platinum唔再出, 咁岩BB 要轉2 號奶粉, 大家有冇咩提議呀?

定我轉返飲佢既 藍罐 Enfinitas 2 好呢?
cammywai
|
cattbobo 發表於 19-2-22 00:34
美贊臣Platinum唔再出, 咁岩BB 要轉2 號奶粉, 大家有冇咩提議呀?

定我轉返飲佢既 藍罐 Enfinitas 2 好呢? ...

En....好貴

cammywai
|

定我轉返飲佢既 藍罐 Enfinitas 2 好呢? ...

我到係飲緊唔再出,我到就快轉,我轉aptamil
cattbobo
|
cammywai 發表於 19-2-22 23:29
我到係飲緊唔再出,我到就快轉,我轉aptamil

aptamil 好嗎?
Agnes_w
|

Same here, 我轉hipp
matata
|
可以試下illuma organic,女女轉左之後夾得都幾好
Jordon1313
|
我轉咗雅培親護,佢係水解蛋白而且低乳糖,對腸胃好啲、易消化啲,又有DHA,你可以考慮下
kaykayll
|

係隔離post見到有媽媽話藍罐 Enf 有加香精, 即刻唔敢試, 見都多媽媽講eleva 有機有RRR同用有機鮮奶做~所以試緊依隻, 而家一星期so far都正正常常肯飲便便順