老公夜晚出去"透透氣"

ying147str
|
你地會接受老公夜晚出去"透透氣"幾耐?
我果個一出就4個鐘。。。。
crystal媽咪
|
ying147str 發表於 19-2-22 08:45

4個鐘?!

空巢媽媽
|

唔接受
相反, 你問佢老婆每晚可否去透吓氣
babyhoi
|
透透氣係做啲咩先?
去一樓一透氣同落公園打機好唔同喎…
QY08040408
|
晚晚更係唔得啦,間唔中一次同朋友出去飲下野吹水冇所謂
mini1204
|
咁佢對住你係咪好大壓力
衝勁BB
|
每晚都係咁?
Bob_Lennon
|
我覺得每個人都需要有自己嘅私人空間和時間,無論結婚與否。當然要建基於彼此互相信任和妥善處理好共同的事務和工作的分配。

專注於自己的興趣、喜好,與好朋友共聚分享,可以豐富自己的生活,為人生添上更多的姿彩,擴闊視野;
更能為伴侶和家庭帶來更多的喜樂和愛,兩個人的話題也變得更多元化。
Nancy20090615
|
晚晚? 抖氣? 去邊度抖氣? 你又比? 你又去抖氣囉.
gg_candy
|
Bob_Lennon 發表於 19-2-22 09:38
我覺得每個人都需要有自己嘅私人空間和時間,無論結婚與否。當然要建基於彼此互相信任和妥善處理好共同的事 ...

Agree.

李露眉
|
4個鐘,大家都諗到會去邊,
去爆房.時間,足足有余.
chillimom
|
我覺得每個人都需要有自己嘅私人空間和時間,無論結婚與否。當然要建基於彼此互相信任和妥善處理好共同的事 ...

同意
20150618bb
|
去左邊度,有話比你知?
pgivemefive
|

'透透氣'做乜野先?做運動?散步?同朋友飲野?
如果一向冇呢d習慣,突然先有,就很可疑。
一出去四個小時,真係玩乜都得。
tansyneko
|
透氣做咩先?落公園散步?跑步?打機?漫無目的行?
kl1
|

理論上我認同,要俾對方有信心同時都要做返啲嘢去俾對方了解情況。我之後果個就係用呢啲理由,結果係佢搵咗個第三者。
mini1204
|
kl1 發表於 19-2-22 19:35
理論上我認同,要俾對方有信心同時都要做返啲嘢去俾對方了解情況。我之後果個就係用呢啲理由,結果係佢搵 ...

箍實難道就吾出現第三者?
有D人根本留吾住
佢願意坐監我都吾願做獄卒
|

屋企唔夠氧氣咩
stella^^
|
mini1204 發表於 19-2-22 19:45
有D人根本留吾住

冇錯間中可以接受,晚晚4個鐘有冇交代,乜料呀?
kl1
|
mini1204 發表於 19-2-22 19:45
有D人根本留吾住

所以要走嘅都係無辦法,唯有自己努力