交友app識人 點辨識真心

stayproud
|
真係想搵男朋友 有人說app可以搵到 有人說逢場作戲多
大家有無成功經驗?有無心得分享?
怕自己沉船
Poyau
|
睇彩數
tsung    發表於 19-2-23 22:31
ash_yehyeh
|
多數唔真心

睇彩數

以前d人話,歡場都有真愛,但機會微咁解
I9528
|
就算唔用app 識人,都唔100% 肯定係咪真心啦
shinku
|
stayproud 發表於 19-2-22 11:18
怕自己沉船:laugh2 ...

壞人太多,
遇一個都可以好大件事,
建議用其他方法比較好,
例如去讀興趣班之類
edhepp    發表於 19-2-23 12:13
Ronnym
|

睇彩數啦~
即使朋友介入, 長輩介紹都會識到渣男架啦.

APP只不過多一個渠道比人識朋友, 而又只不過網路世界既野, 又真係唔洗點負責任咁既啫...

當識多D朋友, 出黎食下飯, 玩下...
唔好涉及錢, 起碼唔好比人呃錢先啦...
肉體既野, 咁你都應該係成年人啦.... 睇你自己把尺係點定啦... 同埋做足安全措施, 唔好野到病, 唔好攪出人命...
如果真係岩心水.... 感情放最後, 真係識耐左, 先開始放感情囉..
小可愛11
|
ash_yehyeh 發表於 19-2-22 11:28
多數唔真心

睇彩數

開頭可能有真愛,但往後真愛低不住人言可畏。
Nancy20090615
|
睇好唔好彩遇到咩人, 好難講.
wcpcelia    發表於 19-2-22 14:01
20150618bb
|
又唔會..........不過好睇彩数
小源
|
狗公多信不信由你

littlefunpig
|
App係一個好好既渠道令你染色過去同現在既一切
獅子仔媽媽
|
睇夫妻版好多都係講有婦之夫去交友APPS識女仔, 扮單身
亦有好多搵SP, 你真係要三思,
識男朋友其實都好講緣份, 唔好太心急,
一只錯, 滿盤皆落索....
greenpea    發表於 19-2-23 13:08
edhepp    發表於 19-2-23 12:14
chinatea
|
果D 地方搵到唔呃人架就真係極少low.
edhepp    發表於 19-2-23 12:14
tttt709394
|
自己執生,見唔對路就走人。
losttoa
|
真係睇彩數,我有個男性朋友同女友分手後響app識到個,行左幾年,上個月結婚了,相當恩愛

另一個同事就冇咁好彩,識親都係渣男,肉體金錢感情都有損失
Amy1974
|

睇下啲 交友 App 節目,乜三尖八角嘅人都有。

可能要接觸多啲,先至有孟飛嘅功能,兩秒睇出係咪渣男,定係宅男。
無話可說
|
而家社會95%係假啦!
lingluk1306
|
應該都會有少數係好人
YY1101
|
真假都吾識分
吾好玩
大部份揾食
edhepp    發表於 19-2-23 12:15