自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

yy_chow1210 發表於 19-2-22 12:25
老細突然對自己態度好差,野蠻,平時都唔係咁,我心諗我都走啦,洗唔洗咁?又話咩做人要知自己咩位 ...

雖然唔係發生係我身上,係我老公試過辭職後被老細串,又被公司杯葛,個個變哂臉,我聽到都覺得難受,反而我老公EQ好高,可以當無事,如果換轉係我,寧願俾7日佢,即時走

子爵府

回覆樓主:

我都唔使同佢客氣呀

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

heily123 發表於 19-3-11 00:02
係點架?

老細以前好鍾意你,但係你走,佢會覺得你背叛佢單單打打,借機會鬧

同事覺得你冇利用價值會唔睬你,有啲仲要跣你一鑊、 單單打打…………
不要從別人的嘴裡去認識我

子爵府

明白... 當我見到佢既真面目既時候...
好後悔甘遲走

男爵府

畀面勳章

老細突然對自己態度好差,野蠻,平時都唔係咁,我心諗我都走啦,洗唔洗咁?又話咩做人要知自己咩位 ...

上一份工辭職夠係啦,一遞左信老細有留我,say no後就當我係屎,咩都入晒我數,同未遞信之前簡直兩個人咁樣,我話之佢死,當佢冇度,唔好咁唔開心!膠層係咁架啦,留唔住人就係屎架喇!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

siuling0119 發表於 19-3-11 00:24
雖然唔係發生係我身上,係我老公試過辭職後被老細串,又被公司杯葛,個個變哂臉,我聽到都覺得難受,反而 ...

佢衰啫! 做咩要益佢
放下自在

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

我會回佢:哈哈,鬼叫我有得揀!

唔係人人有資格劈炮架

伯爵府

要走嘅人最大
唔駛理其他人

禁止訪問

2018父親節勳章

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

唔係調轉既咩?
見你走唔會對你客氣啲? 反而咁差?!
你都走啦~佢唔驚你駁咀?

你ignore佢啦! 佢講o麥你都反應冷淡咁應「哦哦哦, 係既係既....」之後食了幾十擔豬油咁做野。
佢奈你唔何架喎!

Nothing is prefect in this world. We all are perfectly imperfect.

大宅

魚兒小寶貝 發表於 19-3-11 08:46
我會回佢:哈哈,鬼叫我有得揀!

唔係人人有資格劈炮架

同意,你有得脫苦海,佢仲有排捱, 唔出口術發洩下點平衡心理呀~~
你大方啲體諒下佢啦~~

首頁

尾頁

跳至