繼,天呀! 我要大家幫手比祝福

ninachu
|
2007WNIP 發表於 19-2-22 13:27
之前提及工人手指受細菌感菌,骨怙今星期已切了手指頭一截,宜家仲係醫院。今日E生話有机會細菌走了下截, ...

祝佢早日康愎
小虎與點點
|
2007WNIP 發表於 19-2-21 17:54
今早我电話(醫院)E生傾了十分鐘,情況不樂觀,宜家我叫工人叫姑娘攪印尼翻譯,將正生説話一句一句用印尼 ...

祝福
YY1101
|
D菌好勁
希望可以好快康復
ava_va
|
希望佢快d好返
alicewtw
|
樓主,須則知道工人姐姐好慘,但你都要為自己諗下,就算佢康復,但冇左一隻手指公,仲做唔做到平時要做既野;如果唔得,建議你盡快搵定個新工人。講真我地請工人係為減輕我地負擔,唔係加重開支既同時仲要做埋佢地個份。
2007WNIP
|
alicewtw 發表於 19-2-22 14:15
樓主,須則知道工人姐姐好慘,但你都要為自己諗下,就算佢康復,但冇左一隻手指公,仲做唔做到平時要做既野 ...

工傷已報了,
Selinaomcheung
|
好可憐

hehehahailoveu
|
好慘呀姐姐
祝福佢
Monmon.1203
|
祝福
micmic2015
|
祝福
Poyau
|

careycarey
|

rachel0316
|
祝福佢
crystal媽咪
|
之前提及工人手指受細菌感菌,骨怙今星期已切了手指頭一截,宜家仲係醫院。今日E生話有机會細菌走了下截, ...

Isaacymom
|
回覆 2007WNIP 的帖子

希望她大步檻過,好慘
BK2002
|
祝你工人早日康復
唔介意嘅話, 可以講下咩原因? 係咪處理魚時整親?
blackberry
|

ryanma2
|

究竟我是誰
|

好慘吖,送上祝福,祝早日康復
KWHeidi
|