自由講場

跳至

首頁
12345...14

尾頁

禁止訪問

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔會!

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

回覆樓主:

no

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章

WY2864 發表於 19-2-22 13:45
其實我本身係想用自己名開個保險箱黎放嫁妝,最衰銀行話要等
咁99就話可以放佢度先..佢有個箱係好多年前開 ...

一定唔會。

珊瑚宮

畀面勳章

一定唔會放入99個保險箱。

子爵府

買個夾萬啦。

子爵府

萬一c6對你唔住,你99會唔會咁順灘比返金器你!

子爵府

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

唔會放囉! 已免有乜嘢誤會就唔好

子爵府

wyeth冷知識勳章 畀面勳章

不放99度

子爵府

我親身經歷試過!!放左99到兩年後我想攞返自己收藏,發現少左對龍鳳鈪(因我好記得我只留起三對,自己阿媽,家姐 and 99)。第日同99講少左對,佢當日即刻去攞返比我,佢仲話個保險箱太深,有對放左好入見唔到喎~~~

但我自己就覺得佢以為我唔記得,扮傻!

男爵府

唔會信99

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

入左佢個保險箱,大吉利是你奶奶有乜事幹,你啲金器會變咗你奶奶嘅遺產,因為保險箱入邊嘅嘢係屬於佢,銀行都會凍結保險箱架。

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

一定唔會
總有離別的時候

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

唔會!如果發現少左件你會唔會出聲?定懷疑自己記錯?

男爵府

唔好呀!信自己!你老公都唔好完全信!你話你媽咪一早講左幫你keep就得,大把老人家袋左多多借口唔比番個新抱呀

侯爵府

寧願放屋企
2011年11月媽媽
2014年02月準媽媽

侯爵府

No

伯爵府

為免第日有爭拗
NO

珍珠宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我會放喺屋企算,始終去擺去攞都要麻煩佢,唔係幾好,第時攞出來可能佢又會問長問短,所以唔好自找麻煩

象牙宮

回覆樓主:

我比奶奶保管喎,不過唔係保險箱,係佢屋企

首頁
12345...14

尾頁

跳至