有無見過雙面人呢?

vta137
|

話說我既呀頭成日話我呢樣唔好,果樣做得唔好,又話我一張白紙,各方面都唔合佢心意 但我上個月向佢第辭職信,她笑笑口又問我為甚麼唔做,又說我很合她心意,覺得我得乖,很靜,佢很鐘意我

但我未話比她聽辭職前我見到她在網上招聘我個位,呢個位只限一個,唔會有多個
天佑我們
|
應該無咩人唔係雙面人
alicecmc2003
|
有!我99!
行為同說話都雙面!!好勁!
小源
|
vta137 發表於 19-2-22 13:54
話說我既呀頭成日話我呢樣唔好,果樣做得唔好,又話我一張白紙,各方面都唔合佢心意 但我上個月 ...

佢扮野
bunbunbunny
|
你都走啦都要扮嘢
wcpcelia    發表於 19-2-23 18:21
crystal媽咪
|
話說我既呀頭成日話我呢樣唔好,果樣做得唔好,又話我一張白紙,各方面都唔合佢心意 但我上個月 ...

梗係見過
mickeymok410
|
大把
anna59
|
你已經決定走, 使乜理佢, 請人肯定代替你個位, 跟住炒你
個個都好假, 算啦
rachel_ching
|
anna59 發表於 19-2-22 14:02
你已經決定走, 使乜理佢, 請人肯定代替你個位, 跟住炒你
個個都好假, 算啦

睇開d
TiffChan
|
應該話,想見唔到都難。
MM2H
|
密集過7仔
banki00
|
佢未請到下一個,梗係唔想你走住
JaneJaneT
|
扮嘢ONLY
Phyonafung
|
我覺得大部分人都係喎!
halthepooh
|

咁佢點答你

1928mickey
|
天佑我們 發表於 19-2-22 13:55
應該無咩人唔係雙面人

vta137
|
halthepooh 發表於 19-2-22 17:02
咁佢點答你

我唔做佢咪讚我各方面唔錯,但之前就話我咩都唔識
ycmami
|
大家都勁唔like新老細(女的) ,同事坐埋一齊就會勁數老細啲衰嘢,有個同事(女的)數得最犀利,我以為佢都同我一樣咁憎呢位老細,點知原來私底下佢哋一齊去上course, 老細去到山卡拉入院,佢放工一個人飛的去探病,自此以後,我再冇喺佢面前提老細啲嘢!
Sakuraohno
|
我公司都有一個
good_pig
|

因為佢果刻冇人可用者